Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nisu ludi, i nece niko investirati nikakve miljarde ne budite blesavi, na ovako nestabilnom podrucju nece niko. bakir i onaj premijer poderanih carapa samo lazu
Uaaaaaaa emiratiiiiii ! Dajte nam paraaaaaaa a mi cemo da sjedimo i gledamo. Ucinite nas bogatim. Otvorite nam radna mjesta al da se ne mora puno radit. Da se moze sjedit o kafanama u po radnog vremena.
hahahha jos kad nasi pocnu pricat o arapima kako samo od nafte zaradjuju, nista ne rade, a ko mi bi bolji bili da lezimo na nafti
Sta ima ko sa strane investirati.gdje je kredit sto dizete.
Ko jos ulaze u zemlju koja dize milijardu Eura kredita a da ta zemlja nema privrede I mogucnsot da vrati mnogo manje kredite od ovog, Mozes zamislit koliko ce bit sledice kredit 3-5 milijardi Eura, Da Bog da da prodje I dvije godina a da ne potrose sve ove pare sto ce dobit.
dvije utakmice moze da gleda istovremeno
gleda mene vidi smederevo.....
pogled od 360 stepeni