Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preofirni ste sa ovim 3D projekcijama... ko još puši ovu foru???
@jaba pa idiote to je vizualizacija, pogledaj sta se u svijetu radi. Gdje zi zivis?
Miris slobode se siri iz onih mjesta koja je kontrolirala najcasnija Armija svjeta,ARMIJA BIH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li ovaj projekat Crystalico vec odobren? Ovo izgleda katostrofalno! Iskreno se nadam najvise zbog samih Tuzlaka da se ovo u Tuzli nikad nece napraviti. By the way, ove 3D prezentacije i vizuelizacije treba vise zakonom zabraniti.
Gradsko vijeće usvojilo regulacioni plan. Crysralico postaje realnost.
Preimenujmo aerodrom Tuzla u aerodrom Zmaj od Bosne Tuzla
Jedino sto je fakat izgradjeno je ovaj kruzni kod tenisa. Sve ostalo ubleha ko i svake godine ovog knjizevnika gradonacelnika...
Nemojte zaboraviti vlaha generala iz one JNA sto je palila Tuzlu jubalije nostalgicne!
Cekam dan da neko u bilo kojem gradu BiH izgradi fabriku koja ce zaposljavat 15 000 ljudi kao u titino vrijeme. Isto tako vazi i za ostale drzave EXYU.
Hahahahahahahah Ja što me nasmija hahahhaha Tuzla aka Baku
Jos samo da ima neko kupiti ovdje stan ili poslovni prostor, buduci da su mnogi gradjani zeljni mandarinu pojesti!
Ne gradi se nista, nego se samo pred izbore obecava i prodaje sarena laza, kao i u svakom drugom gradu BiH. Naredne godine ce opet biti ovakav clanak.
Cijela Tuzla jednu kravu muzla!
Po ovim fotkama ima da bude jača od Dubaija .....
SDP ni jednu marku ne planira uložiti u fabriku,zastupništvo,poljoprivredu i sl...Ovao i dalje,mladi bez posla i perspektive.Gledaj u zgrade i divi se,ali praznog džepa.
Sve je to fino i za pohvalu ali nije prioritetno, u Tuzli (kao i par drugih gradova u BiH) nije moguće disati od zagađenja čim temperature padnu ispod 5 stepeni.
OVAJ TEKST KAO DA JE SAM GRADONAČELNIK PISAO, DA SE MEDIJSKI ŠEPURI - A ZAPRAVO OD OVIH PROJEKATA GOTOVO DA NEMA NIŠTA OSIM MRTVOG SLOVA (SLIKE) NA PAPIRU
Naručen tekst nakon što je svima jasno da se SDP Tuzla raspada i da bi Jasko mogo izgubit izbore !
samo jos idioti vjeruju u ove faraonske bajke. dovoljno je pogledati rugobu od zgrade napravljenu preko puta buvlje pijace na sjenjaku, da bi se shvatila razlika izmedju ovih mastarija i stvarnosti. mi niti imamo viziju niti ideju kako voditi ovu drzavu, a raja se lozi na ove rendere ko mladi majmuni, dok nas imamovic i ekipa uzimaju lopatama...
Bas seruckate, svaki projekat na papiru izgleda kako izgleda stvarnost nesto drugo, a da je Petlja Sicki rijesena JESTE, da je kruzni tok kod tenisa rijesen JESTE, Da su panonska jesera napravljena JESU, da je sredjen park JESTE, Da je vec izgradjena TRECA traka od Aerodroma pre4ma Zivinicama JESTE, itd itd... neserite nemamo naftu i budzet da unajmimo Kineze da ovo sve odrade za godinu a niko i nema magicni stapic...