Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu više da se napokon rastereti saobraćaj na potezu Nedžarići-Otoka. Ulica hacimoglu ali paše? Pa mislim da kroz historiju imamo mnogo zaslužnijih domaćih ličnosti nego turskih. Ivica Osim, Dragan Vikić, Jovo Divjak, Čedo Domuz, Atif Dudak....
Cek kolaps ce bit jos veci na Otoci kad se zavrse nakaradne zgrade nazor uglavljene u urbanisticki plan...
Slažem se. Ali Hećimoglu ali paša vodio je 100% vojsku sastavljenu od bosanaca u velikoj pobjedi domačih kapetana kod B. Luke protiv Austrije. U tu bitku kapetani su ušli bez ikakve osmanske pomoči svjesni da je opstanak bosne u pitanju. On zaslužuje ulicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek ste vi ćesira sačuvali, gledaj koliko su izmotali samo da se gospodin ne pomjeri. Ili da im kružni ne napadne kao kamere
Dosad bi je jedan covjek izgradio golim rukama, ali ttena jos neke vikendice prije izgradit, ko da se radi autoput kroz Tihi okean a ne pisljivih 500 metara pita
Treba pare ulagati u javni prevoz. Treba političare natjerati da se moraju voziti javnim prevozom, tako ćemo dobiti jedan od najboljih javnih prevoza na Balkanu.
Hekimoglu ali paše? Really?
Promet u Sa je u priličnom kolapsu , a sve zbog nikad završenih nekih ključnih dionica , tipa ove ceste, pa Južne longitudinale, pa prve transferzale , pa spoja stupske petlje barem do aerodroma....
Bilo je i vrijeme
Mrtva trka dva projekta, ovo i tramvajska pruga ahahah
Umjesto da ih je opstina uklonila na vrijeme sad se moraju platit. Nema rusenja dok se svi ne obestete, tako je kad stranci daju pare za kredit. Nece oni u nas javasluk ulazit..
Ovo bi japanac pojeo za doručak! Napravio, udario zemljotrea porušio sve, japan bi za mjesec vratio sve u prvobitno stanje. Zemlja bez cilja, bez ljubavi, ubijena želja da se napreduje, nema vođe, nema zajedništva. Ovo je ludnica u gradu! Saobraćaj u kolapsu svaki dan! Parking mjesta nema! Svako radi ko šta hoće, anarhija!
Ali ne zaboravi da bi taj isti jpanac regulisao saobracaj zabranama, a i postovao te zabrane, za razliku od Balkanaca
Kakv cirkus napraviste da bi zaobišli nekretninu stranačkog tajkuna….
Ima li datima kada ce se ovo zavrsiti, okapasmo cekajuci
Ako ikad na vlast dodju normalni politicari, morace rusiti ovo sto ovaj radi. Znaci nama treba cesta kao npr. Enrgoinvest - Blazuj da vozila sto brze napuste grad. Ovaj ce praviti kruzne tokove i praviti dodatne guzve. Treba iz Velesica da se vozi do autoputa bez zaustavljanja, to je poenta Transferzale.
ja ba, kakav kruzni tok, ovdje se trebao napraviti neko krizanje na 2 etaze i prikljucak na glavni put
Cudno je da su dozvolili da se Sarajevo gradi , da je Lukavica prosli bi ljudi bagerom da od sela naprave grad. Nova vlast je stopirala sve gradnje u gradu , krana nema u Sarajevu kako tuzno i kako neko lobira neda nam da se razvijamo , uzas .
Ulicu Hekim Oglu Ali Paše?! Ko daje ova imena svega vam?
Bio covjek veliki vezir 3 puta, bio je i namjesnik u Bosni gdje je jedne prilike potukao austrougare kod Banja Luke.
Tim vise jos nebuloznije sto smo mu dali ulicu, mi smo fakat bolesni nekad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najgori je ulaz-izlaz iz grada preko Bara i Vogosce, sta je sa Prvom transferzalom?
Hvala Q