Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iz tvojih usta u Bozije usi :))
ne kuka se odmah vec se kaze Hvala i I.n.s.a.l.l.a.h. Naucite se nekog reda tog \"evropskog\" sto vazda pricate
Ovaj forum je samo takva ubleha. Toliko su nekih faca najavljivali, a niko se pojavio nije. Oni misle da narod mogu lagati. Pa nismo mi kreteni! Od silnih projekata prosle godine samo jedan realizovan. Ko fol! Ma, dajte... Ovo je samo za neke likove da se malo promovisu, ostalima da guzica vidi puta i to je to ...
Hare majstore izgubio si na nastimanim izborima.Prvi si i jedini pravi politicar i biznismen.Hare Majstore veliki.
Gospodine, Nemojte molim Vas ulagati 50 miliona. Puno je, osiromašićete dibidus. Bolje da te pare uložite u Ameriku ili Englesku - jednog dana biće proleterske. A one su DEMOKRATE! Pa će uz ostale Vaše pare i sa ovih 50 miliona dobro natjerati stanovnike Egipta. Libije, Alžira .... na demokrtaske promjene. Očajan sam.
50 miliona dolara u BiH nije ništa moj Kamele.
to je malkice više nego 35 miliona€,pa zato možeš upravo osrednju fabriku opremiti za obradu metala/lima za nekih 35 radnika????a oni dumaju i sjednice prave kao da su 5 milijardi dobili
I moja komsinica Hajkuna bas mi danas rece dok smo ispijale kahvu da ce njen sin Himzo ulozit 5,000 eura u BiH . Ma nema za naske zime .
Neka sa tim krvavim petro-dolarima nahrani svoju arapsku bracu koja umiru od gladi zirom Azije i Afrike.. Demon...
yebalo ih 50 miliona, nije ni dva dzeka, sica
Koliko je ono onaj Arapin platio za Dzeku?
Nece niko bacati pare na nas. Svaka cast ovom gospodinu koji se zalaze za veca ulaganja u BiH al sudeci po m\'alo\'um\'ni\'m komentarima ovdje na forumu gdje je jednima malo, drugi govore ne treba ni to, traci govore nesto trece... i tih 50 miliona je puno. Na kraju gdje god ih ulozi hvala mu jer ce na kraju svaki dinar zavrsiti ovdje u drzavi, al to vecina ma\'zlu\'ma ne konta..
Za sve gl\'upa\'ne koji b\'ulaz\'ne a neznaju sta bu\'laz\'ne. Njihove fraze \"daj fabriku\" su najbolji dokaz koliko ljudska gl\'upo\'st i ma\'lou\'mn\'ost moze biti neogranicena.. dabi se fabrika izgradila moraju se zadovoljiti mnogi uslovi, ta fabrika mora biti kompetentna na danasnjem slobodnom i dinamicnom trzistu jer bez toga ce propasti prije nego se i otvori. Nije ovo socijalizam i plansko trziste, a nema vise ni hladnog rata gdje je Jugoslavija uzivala privilegiju da moze izvozit i na istok i na zapad danas da bi prodavao moras biti ili bolji ili jeftiniji. Bolji od njemaca i zapadne evrope biti je tesko a jeftiniji od kine i indije nemoguce. Osim toga fabrike mogu graditi samo investitori, ne drzave, a investitori grade tamo gdje im se isplati i gdje je okruzenje odgovarajuce (oni ne ulazu u mjesta gdje se nezna ni ko pije ni ko placa) dakle da bi nam neko fabrike otvorio mi prvo moramo da obezbjedimo podlogu, da popravimo infrastrukturu, uspostavimo vladavinu prava...
u bih za godinu kao za jednog igraca aeapskog man c,,, hahahhaa
Ovaj gospodin daje svaki mjesec 500 stipendija po 100 dolara
Neće ovaj dočekat prvih šipaka. Od posta se jadan osušio.
fakat kad vidim kakvih imbecilnih komentara ima , stid me. kreteni jedni informisite se malo koliko je vec napravljeno od proslog foruma. citate li vi ista ili gledate li vijesti. samo jedan kuvajcanin je napravio hostel na ilidzi , pokrenuo izgradnju tvornice peradi u kaknju i jos tovar drugih projekata. a njima su dzamije trn u oku. zbog tih dzamija smo im i interesantni prije svega. to nam je zajednicka karika pa zasto to ne iskoristiti. nevjerovatno kako ste cudni. na zapadu kad radis poslo s durim , ljudi se satrase da nadju zajednicku sponu kako bi bio interesantniji nekom za posao , a kod se fol nesto eto nece oni dzaije.. OMG.. imbecilno fakat.