Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj boze da i 10% bude od ovog sto stoji u clanku...
Firma s ovakvim renomeom firma s ovolikim bogatstvom od rata do danas je trebala mogla zaraditi milijarde ali bosnjo je nju doveo do stecaja jer kod nas daj samo gotovu lovu kredite kradi iz budzeta a kemen lijen nije sam htio da se eksploatise da se sam obradi da se sam postavi da bi ove lopovcine i lijencine samo lovu uzele tj ukrale jer za druho nisu ni sposobni
Vadiš pare iz zemlje i propadneš i jos se o tome raspravlja?! Vrhunac gluposti.
…bjezimo ljudi iz ove mocvare…. Taj granit je vlasnistvo drzavljana BiH, a nerko trenerka ga otima od nas …..
Kamen se vadio, rezao, obrađivao, isporučivao, postavljao, radnici dobijali pakete hrane kao u ratu, a gdje je išla lova ?
Nedim Bubica uspješni poduzetnik, nedavno tek oslobodjen optužbi i sad tuži državu, nista čisto u ovoj državi nema,a ovi novinari pravo smeće, za 100 maraka pišu kako im se kaže,novinari su gori od političara a to je zaista tesko
Jako pametan potez!
Gdje je sipa i tužilaštvo, ovakav gigant doveden u stečaj, potražnja za granitom svakodnevno je samo veća u zadnjih 100 godina, nije zavisila od napretka čovječanstva (osim iskopa, transporta i obrade), gdje su ti direktori, poslovođe, ko, šta gdje, zašto je u stečaju???? I ko je ba Laki d.o.o. registrovan na džidžikovcu????
SDA je uništila pa je sad Bubice, SDA mafijaši kupili za siću, u odnosu koliko vrijede zalihe granita.
Da ne nabrajam detalje, citiram Takom stoljetne tradicije od jablaničkog granita su se gradile zgrade i trgovi širom Evrope I ovakva kompanija srozana i dovedena u stečaj, te je kupuje neka firma sa sjedištem na Džidžikovcu????
To je čovjek koji zna šta radi, zgrada evropske komisije je njegova, on je Marriott doveo i napravio...o čemu vi pričate...kao vi ne znate i kao nije to ok..200% ok...čova je top!
daj Boze da je ovo istina jer radim u toj firmi i stanje je daleko od gotovog. prije par dana je istekao prvi rok za zaključivanje ugovora i sad odjednom ovo.
@roleks, ja bjerujem da će biti kako piše.
Odličan potez! Ako je dobronamjerno i stvarno za razvoj firme (a mislim da jest) onda sretno!
Kupio neki naš sugrađan firmu giganta za platu fudnalera u petro ligi. Mozda uloži 10% vrijednosi iste u modernizaciju al nije obavezan. Tapkanje u mjestu slijedi.
Koja je ovaj stipsa.
ZAR NIJE SRAMOTA OVO OBJAVLJIVATI, BUBICE VJEROVATNO NOSE SREBRNI PRSTEN SA CRNOM PLOCOM