Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sef po mom ukusu :P
Nije im poklonio sam im je vratio :)
PREPISUJE OD NAŠIH. SAMO ŠTO NAŠI OTIMAJU NE DIJELE.
Dijele sebi, tako da je sve to u 5 deka :)
mozda bi i nasi privatnici podjelili al moraju reket placat vladi ...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sada im je sigurno ovako(kako meni nikada nece biti) http://gifreakcije.com/reakcija/305/ono-kada-sam-dobio-prvu-placu
u "rusalu" je zaposleno 72000 ljudi, a tih 120 su garant neke mudonje njemu bliski
Pa jel se iko zapitao zasto je od 72000 radnika Rusala "poklon" dobilo samo 120? Ocigledno je da su "poklon" samo dobili oni na vrhu (kojima je plata i do sad bila prevelika) tj. direktori tvornica rusala, nikakvi "radnici"..
moj šef je jednom rekao da nema regresa, jer smo previše grešaka pravili...a isto tako smo bili primorani potpisati ugovore u kome stoji da smo dobili regres, i da moramo se odazvati sa godišnjeg odmora ako to bude potrebno.. ja se moram držati ugovora poslodavac ne mora
Rusija je sila, ovakvi ljudi kao Oleg imaju privatnu vojsku... Rusija cuva Sibir koji je najbogatije podrucije resursima na planeti Zemlji, treba da trazimo prijatelje u ovakvim zemljama a ne u Pašama i Erdogancima!
Mi trebamo da trazimo prijatelje u svakome, i ko god zeli dobro ovoj zemlji treba biti dobrodosao, oni koji razmisljaju kao ti su obicni iskompleksirani, paranoicni tupani...
Pa da onda ti je citav Bosnjacki narod iskompleksiran jer hoce da budu prijatelji sa Turcima koji traze samo interes ovdje.. Mjesto da gradimo povjerenje sa bratskim slavenskim republikama, da osnujemo zajednicku ekonomsku zajednicu, bezvizni rezim za slavenske zemlje koji bi dosta pomogao razvoju turizma. Ali izgleda da su Turci bolji koji nista ne razumijes, jedino sto imamo zajednico jeste vjera!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Good guy Oleg.
Ma dali bi i vi nasi.Nego ne mogu,oni nisu milijaredi oni su samo milioneri.
jao sto meni on nije direktor :D
ne treba ti on biti direktor. samo rasiri noge i svaki nas sef ce izvrsiti uplatu na tvoj bankovni racun.
aj valja ako nije u pitanju neki kriminal.
E ovo majka više ne rađa.
Jevreji nikada nedaju ništa besplatno, znači da tu u pitanju neko muljanje