Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"TRAINOSE prevozi 15 miliona putnika i 4,5 miliona tona tereta godišnje, a u junu je vrijednost kompanije procijenjena na 30 miliona eura." ?!? Imal ovde iko da provjerava išta? Pa ni Sarajevska Pivara se nebi mogla kupit za 30 milliona eura, a kamoli TrainOSE koji obrne 5 milijardi godišnje.
a vjerovatno kad se oduzmu dugovi preduzeca
"Nas stav je da to nije akvizicija imovine , vec podrska prijateljskoj Grckoj... " Ha,ha,ha
to je to
ovi rusi opasno navalili na balkan...
e vidite sad smisao zivota i čemu ovo sve vodi . Cristiano ronaldo za godino i 6 mjeseci od plaće može kupiti grčke ženjeznice koje su 30 mil. eura vrijdne ,a da ne spominjemo da su za Bale-a mogli kupiti 3 željeznice (ako je gore navedena informacija tačna)
ovaj klix iz dana u dan se sramoti,pa kada kopirate tekst ili napisete,da li ga procitate ponovo,da ne bi slucajno bilo kakvih nebuloza kao u ovom tekstu...
Rusijo, kupi nas ( BiH ) !
Što neće kupit i Bosnu, majka mu stara.
Kar..te makedoniju i cipar a rusi vam legalno udjose u drzavu...
hladnooooo
Sta ce na sve to reci Njemacka. Ali njima su rezervisana 4 otoka pa ce da sute :)
@Damir Sta si ba zapeo vise za Angelu majke ti ? previse mi djelujes isfrustriram... opusti se ... jel ko nesta krivo protiv svaba reko odmah postajes grlat i deres se nakim Capslokovima... pomalo bolan bolan...
Pa da nije bilo Njemacke sada bi u Grckoj bili dugi redovi ispred javnih kuhinja kako ne bi imali sta da jedu ali eto opet ti Nijemci po ko zna koji put ili ubijaju ili poklanjaju kako god okrenes uvijek najjaci. Ne zagovaram ovdje nikakvu politiku i vise govorim o razlikama u mentalitetu ljudi. Juzna Europa uvijek bila sirotinja krenuvsi od Portugala pa do Grcke sa malim razlikama. Juznjacki lijeni mentalitet nas mnogo kosta i zato cemo uvijek biti bijeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nasie pruge su toliko stare da ce uskoro poceti da zaradjuju vise novca od francuskih i nemackih brzih pruga, a sve pod sloganom "povratak u 19. vek". Ljudi sirom sveta placace hiljade dolara da se provozaju prastarim prugama diljem naseg brdovitog balkana. Zato nase zeleznice ni slucajno ne treba prodavati. To neprocenj ivo blago nasih naroda i narodnosti.
..nekako bi bilo jednostavnije da kupe grčku...paket aranžman...
Ma nista od kupovine, iskrcavanje na Kretu i onda razradjivati nove planove!
...ono, k'o slučajno...20-ak divizija radi "vježbe"...
Pa dobro je pocelo. Pismo se mora samo jos malo popraviti, ali ok tu je tek par slova razlike navici ce se grci :) e tesko vama kad ste tolike golje!