Očekuju se brojni investitori
0
Regionalni projekti na Sarajevo Business Forumu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bbi banka je dokazala da može na jednom zavidnom nivou organizirati projekat ovolikih razmjera. Sve čestitke i samo naprijed. Da je bogdo više ovakvih pojedinaca ili ustanova da bilo kojim putem doprinose BiH i privredi, bili bismo jedna od vodećih zemalja Evrope. Mi imamo mozgove za razliku od drugih. JOŠ JEDNOM Svaka čast i sve čestitke organizatorima!
E super formu, BAKIR je bas covjek za to... Kreten najveci ...
sad će pingvini sa FTV vidjeti kako se medijski pokriva jedan biznis forum. Al jazeera će na osnovu toga u budućnosti imati dobar prihod od marketinga. al zašto neko sa FTV da se brine o zaradi kada im je lakše pljačkati narod.
Srdacne cestitke i sve najbolje u ovom lijepom poduhvatu