Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Investicije su super: Sada sjeci šumu JER NEMA ZAKONA O ŠUMAMA, razvali ko BAkir iznad MAglaja pa poslije: ODKUD BA POPLAVA na Bosni, pa nikad je ranije nije ni bilo. Eh nikad ovoliko Čović, Bakir i DOdik nisu krali šumu. Ostalo je da se rijeke pregrade i da vjerski službenici izgrade brane koje će služiti ka vakufi zahiljade novoizgrađenih brana i crkava. Da napomenem , sve investicije u BiH idu preko berze, al kakve berze ba kad je Fahro UNIŠTIO. BErza ne posotoji !
go za Italiju.
forza ITALIA
u šta u novu Džamiju
Nasi papci od politicara poceli prodavati drzavno blago, a sve to uvijeno u '"INVESTICIJU"...
Molim da objavite članak i kad se krene s radovima za 2 sedmice jer nakon silnih turskih biznismena i arapskih šeika sa obećanim megainvesticijama, procjenama terena, memorandumima o razumijevanju, slikanju i rukovanju sa lokalnim SDA-ovcima dobili smo veliki šipak i postalo je teško vjerovati ovakvim najavama, naročito u izbornim godinama. 150 miliona eura je jako puno novca a, ako mi je računica dobra, s tim bi zaposlili 1500 ljudi u 60 općina što je također fina brojka.
Jesi ti dječak u pun crnjaka