Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jedna velika pohvala kad se ulaze u bolju infrastruktur , dok se mi svadzamo u nacijonalnim torovima i mladi radni kadar odlazi iz nase ljepe BIH
Divim se tvojoj nepismenosti.
Kupi si bukvar!
K'o od Rajvosa do Podguzova.
Projekat od 19 vijadukta ukupne dužine 14 kilometara i 52 tunela ukupne dužine 120 kilometara ce da naprave za 5 godina. Citaju li ovo nasi kriminalci koji autoput kroz BiH ne mogu da izgrade za 30 godina?!
Malo ko zna da je ustvari sam Aerodrom Sabiha Gokcen dobio ime po Sabihi prvoj ženi ratnom pilotu koja nosi korijene iz Bosne te u turskim knjigama kao Bošnjakinjaje navedena
Joj jesi otkrio toplu vodu i šta sada? Zna nas puno tu informaciju.
Jbt. upola brz ko kineski vozovi.
Primjer javno-privatnog partnestva u Turskoj se moze vidjeti na primjeru mosta preko Dardanela. Mostom skoro da ne saobracaju vise vozila, jer prema ugovoru privatnik ima pravo da dize cijenu koliko zeli. Trenutno je toliko skupo da velika vecina Turaka ide zaobilaznicom koja traje 2 sata u jednom smijeru. U sustini je drzava samo garant privatnom sektoru koji ulozi novac da ce zaraditi i nece propasti. Sigurica sto bi se reklo
Svaka čast Turci!
Još jedna predizborna reklama Bakirovog kuma. 😂
Ovakvi vozovi su praktičniji od letenje jer nemaš check in
Bez 120 km/h(minimum) nisi konkurentan kao željeznica nigdje na planeti.Na zapadu vožnja vozom nije za socijalu,skuplje je nego voziti se autoputem ali se dođe na odredište do 2 puta brže od vožnje autoputem.Zato ako planirate Tuzla-Doboj-Banja Luka-Bihac i Doboj-Zenica-Sarajevo-Mostar-Neum/Trebinje.
OuiGo u Francuskoj, koji vrši prevoz putnika sa TGV vozovima (300+ km/h), karta Pariz - Marsej košta 30 konvertibilnih maraka, za 3 sata vožnje (skoro 800 kilometar). Tako da ne lupaj gluposti.
oni imaju voz!!!
nije u dupe nego u guzicu....tako nekako zvuci ovaj naslov
Vala ste mu mogli dati ljepše ime, nekako me podajeća na respiratore i razbijenu motorolu,bahatost,umišljenost i pogan jezik.
Srbi mogu s licnom u Tursku
Pa kad su isti narod, mogu komotno i bez licne
Dnevna doza turskih vijesti koje nas u biti uopste ne zanimaju