Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo će sada onaj restoran da propadne ko republika srpska
Paklenik
Kad "ispeglaju" čitav put, valjalo bi da uvedu i 2 trake uzbrdo.....
ŠTA JE OVO NEMA NIGDE NA SLIKAMA...CCC PLAĆENIČKI KLIX...A HTIO SAM IM TO REĆI DIREKTNO
> Uz zvuke navijačke pjesme "Igraj Bosno" Jao kulture...
Konacno dobre vijesti, nadam se da ce radovi dosta brze da se odvijaju sada. Svaka cast, cist primjer kako domace firme u nasoj drzavi mogu uspjesno da posluju. Vjerujem da ima nedostataka, al pare makar ostaju u drzavi, neko vrijeme. Samo naprijed ! Za pojedine komentatore: Jeble vas stranke, ispranih mozgova gledate svijet oko sebe, fuj !
tunel koji priblizava tuzlu sarajevu
Imamo odličnu vijest da ćemo se napokon riješiti famozne Karaule, a vi se glođete na relaciji Sarajevo - Tuzla, IDIOTI JEDNI!
Hocel Zet-tours bit jos jeftiniji ?
hvala što vam je trebalo 100 godina za to :)
Miseva nam do sad nije falilo,sada cemo imati dovoljan broj i misjih rupa...mi cemo na kraju prokopati svoj put u evropsku uniju,samo sto ce "Tunel Spasa 2" zavrsavat u jednoj od bogatih njemackih pokrajina ;)
Jedna izuzetno lijepa vijest, svaka cast!
jos da nam se raja ovako poveze da prestanu pljuvat ovi po TZ OVI PO SA,,,BILO BI LJEPSE NEGO OVAJ TUNEL
Najinteresantnije je sto Tuzlaci prvi pisu protiv Sarajeva. Umrijece od zavisti. Bolje je da se ugledaju na Gracanicu, Gradacac, Srebrenik,... Ulaz u Tuzlu je kao prilaz Cernobilu, a ulaz u Gracanicu kao u Amsterdam ili Frankfurt!
Sarajevo_sg to ne pisu Tuzlaci, nego pojedinci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Super vijest
ja se nadao da će dobro promašiti mjesto susretanja pa da dobijemo dva tunela jbg
Sad cu cesce ici kuci, aferim!
Busi hahaha , busi hahaha, busiiiiii zvat' cu sda