Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija... Hrvatima ova dionica ne odgovara.. nece je nikad vezati
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleView/articleId/262685/Default.aspx
Koji su ovo ublehaši, to je drama :)))))
Ova dionica će postati rentabilna čim se završi aerodrom u Trebinju...
Ma dje ce nesto ovi u tamnom vilajetu napraviti , bit ce oni kao i istocna Njemacka jad i bjeda na kraju ce sami sebe unistiti :-D
Ma kako god @stan lee mi barem imamo autoput i gradi se sve vise i vise dok vi imate koziju ćupriju koja ne vodi nigdje , nedavno sam isao do šipova ćim sam izasao iz Jajca i krenuo prema šipovu kada tockove ne izvali na onome mostu rupa promjera 1 sa 1 da ne govorim dalje na sta je licio put katastrofa jos pored puta prodaje pazi sada Kasete ahhaah pa u kojem vi vijeku zivite ko god ne vjeruje neka prodje tim putem kao iz onih filmova jugoslovenskih . Primitivci zaostali ...
Ma vi ste razvijeni tamo nema sta , vidjet cemo sta ce biti od vas za par godina dok vas Dodik raskuči molit cete vi sami da se genocidna ukine heheh :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ako bude zavrseno do 2050-te, nek se udare nogom u guzicu.
e jesu rekli puno,isto koda su pomenuli neka dva kineska sela,za koje niko ne zna ni da postoje na zemaljskoj lopti,imal kakve koristi da se približi federalnom dijelu pa da imamo kompletnu dionicu do tarčina ?
btw ovi Topić isto Hrvat.
Ovi se ubiše potpisujući već godinama, a ceste nigdje. Također, obična je glupost da ovaj pravac odgovara Hrvatskoj, jer bi njegovom izgradnjom "Dalmatina" postala suvišna. I Federacija vjerojatno nije za sada previše zainteresirana jer su svi resursi usmjereni ka koridoru 5c. Uglavnom još malo zamazivanja očiju. Ono što bi bilo dobro jeste da ti Putevi RS postave kakvu rasvjetu i signalizaciju na postojeće ceste, jer od ulaska u BiH sa sjevera, pa sve do međuentitetske granice u Doboju, kao da si upao u zonu sumraka. Teško onom kome auto stane na toj dionici u gluho doba noći. Pojest će ga mrak.
Jarane, u mom dvorištu novi GGM, nova zaobilaznica, nova autocesta i onda dođem do Doboja i isto kao da si u Biafru ušao što se tiče ceste i prometne signalizacije. Za Tuzlu ne znam jer nisam odavno išao u taj grad.
Gdje ti živiš? Što se mene tiče, uzmi kartu BiH, nađi gdje ima nova autocesta, novi tuneli, glavna gradska magistrala i obilaznica. Tu živim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Interes izrazila i FBiH??!?! Kakve su ovo priče glupe?! Ovo je Bosna i Hercegovina i moze biti samo drzavni interes a ne entitetska zajebancija.,
cuj zahtjevna dionica...sta bi da prave kroz brdovite dijelove BiH..a ne ravnicama...i dionica koja kreće od laktaša-prva :D
Nazalost, neradi se ekonomski nego gleda se da "komsiji crkne krava". Ova dionica nece nikad bit rentabilna. A da se poveca ROI i za A1, buduci A2 i A3 trebalo bih se ubrzano radit na tome da se od Save dalje gradi prema Doboju. I od Doboja prema Tesnju.
@Winner, problem je što je Hrvati neće nikada podržati jer bi onda svi sa istoka Hrvatske išli u Dalmaciju tom cestom umjesto da koriste A3 Zagreb - Lipovac ili A1 Zagreb - Split. To je problem. Ovo će se izgraditi samo ako se BiH samostalno angažira. Iskreno ne očekujem ništa od ovoga jer iz RS uopće nisu ozbiljni nego je ovo samo bacanje prašine u oči kao milion puta do sada.
u Federaciji umjesto da se sto prije poveze sjeverna granica Tesanj-Sarajevo da imamo makar, oni ostavili Tesanj-Zepce za kraj plus daju u koncesiju. al nek je trenerko prema konjicu napravio to je bitno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako prva dionica? RS vec ima skoro 100 km autoputa. A nepismena novinara
Ima,ako racunas i Hrvatski autoput.
1. RS ima 33 km autoputa na dionici Klasnice - Catrnja! 2. Ovo se odnosi na izgradnju autoputa Banja Luka - Split a ne na vec postojecu kilometrazu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)