Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turci sila za Evropu, kada im nisu dali u EU, rekao je njihov premijer tadašnji da će oni biti Evropa za EU... i gle čuda... EU se raspada i grca u ekonomiji, a Turci brate sila i ekonomska ali i vojna itekako, niko im ne smije šušnuti a ne prijetiti... respect!
Most će se zvati "Yavuz Sultan Selim"! Ja ne znam odakle vam uopšte ideja da je ikada postojao Sultan kojeg su zvali Yavuz Sultan Mehmed!
Klix- Da li ce se most zvati ''Yavuz Sultan Mehmed'' ili ''Yavuz Sultan Selim''? Previse gresaka za jedan ''ozbiljan'' portal.
...mostovi spajaju...