Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi Lagumdzije na prvoj slici,treba mu istjerivac djavola
Nisam se odavno ljepše nasmijao. Hvala ti gdje čuo i ne čuo :))))))))
A ostali su lijepi k'o upisani?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Najiskrenije svaka čast na organizaciji. Nestvarno djeluje ovako okupljanje svih lidera, stvarno mega-pozitivna stvar. Sarajevo konačno zauzima ideološku lidersku poziciju u regijonu (Bg i Zg će uvijek biti ekonomski centri, tu nema sumnje), kakva mu je prirodno namjenjena kao mjesto susreta i kakvu bi odavno imao u normalnom svijetu. Svaka čast.
Nista bez Hareta, svaka cast Hare ;-)
eno i cirkus se parkirao kraj sivog doma:-)
Vidim mi smo se svi sastali i napravili biznis plan i trazimo investitore.
Ko je majmunu Fućiću dozvolio dolazak u HEROJSKO SARAJEVO!!!?
Vucko ubica CETNICKA!!!!!!
Ma ko j**e političare, nego hoče li štrumfovi nači nekog vodu da im plati.
Vidi faca i govana. Sve sami lezihl***vici koji su nas i doveli do ovakve situacije, pa fol oni organizuju i serendaju o business-u. Jel jedna od tema bila "kako se obogatiti na racun drzave, mita i korupcije"?
Otvoren skupa RATNIH PROFITERA i lovaca u mutnom!
A regija je u pitanju,o nisam odmah vidio.Znaci regija ce sklopit kakav poslic i ako bude sklapanja a mi cemo im najesti i napiti goste.Genijalno,malo ko se toga moze dosjetiti.
Volio bih vidjeti koja je konkretna korist od ovih silnih biznis foruma.Ja bih rekao nikakva,dodju razni nebitni jebivjetri i naprdjivaju se,dzaba jedu i piju.Znaci nema koristi,ima samo stete.
eki investicija, slomiše se otkako nam je ovog foruma, jedino se u bh povećao uvoz 'evropejaca' iz Libije, Jemena, Afganistana i Turske (Kavkaski dio) SBF = Samo Blefiraj Fadile (Novaliću)
Došao Vučić da obere mrvice.
Jel' ovo Haris recituje? :D
Ne zna se ko je veći neprjatelj BiH, Lagumdžija, Izetbegović, Silajdžić, Zukić, Ivanić, Mesić. Sve njih treba u Sibir.
Nije ni krezubom narodu 'maslo za ramazana'.
Zaboravila sam i Vučića
Parodija umjesto bizismena dodju ove fukare..dokaz da u bosni samo seronje politicari mogu imati firme..
NIĐE VEZE MESIĆ, VUČIĆ, PA ONDA LAGUMDŽIJA NEZNA SE KO BI KOGA VIŠE ZAJEBO.