Investicije
7
Okončana prodaja Nokije
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auuu na sta je nokia spala...pa skuplja je bila akvizicija whatappa od strane fb..cccccc
whatsapp je kao software vrijedniji samim tim sto ga koristi vise korisnika i time ima veci pristup raznim podacima i mogucnost reklamiranja. nokia kao hardware nije ni blizu vodecim telekomunikacijskim proizvodjacima koji su je preteklii u svim segmentima razvoja. hardware poput telefona koji je necije potencijalno vlasnistvo moze biti iskoristen za prikupljanje podataka kao i svaki drugi mobilni telefon. rezime - nokia je zgrabila lovu dok je mogla, a microsoft sad nek se cupa.
auuuu na sta je zivot u Bosni spao... 350 KM mjesecno... ccccc
Kraj jedne ere, i jednog svjetskog branda :(
Nadam se da ce ovo rukovodstvo bit malo pametnije glave i konacno android sistem ubacivat u mob aparate.
Niko i nista ispred SAMSUNGA
Kraj jednog velikog giganta.....
pa više vrijedi jedna aplikacija koju kupi onaj židov šećerbeg s fejsa,nego ovaj gigant mobilne telefonije s tolikim naslijeđem,tužno Nokia forever
Xpwria je raja
Okončana prodaja Noktije...............
pametna odluka s nokiine strane. eriksson je napravio jednom pogresnu procjenu i aut. poslije su se preorijentisali i opet su vodeci ali u drugom dijelu. tako ce vjerovatno biti i s nokiom.
...isto tako i ericsson...otpisao telefone ali zato ubija na podrucju it mrežne podrske komunikacijskih kucama... tako isto nokia...ostaje kao nokia-siemens na tom podrucju!
pametni ljudi. znaju da ne mogu napraviti sve kolace u slasticarni ali se specijaliziraju za hurmice,baklavu,tufahije i svi razvaljuju. iako kod nas nema tako velikih firmi ali stoje najgore mi smo daleko od takvog nacina razmisljanja. nase legendarno je " mi sve znamo i sve mozemo najbolje" :))
Pocnes sa gumama i vratis se gumama....
sve dodje i sve prodje
http://www.gigaviral.com/images/large/Nokia-3310_1328183030.jpeg
Svaka roba ima svog kupca. Po meni najkvalitetniji telefoni na tržištu trenutno, OS stabilan ali meni dosadan i neupotrebljiv za ono što mi treba tako da koristim iPhone. Čim bude stvari koje su mi realno upotrebljive, prebacujem se instant
reci cu ti samo jedno, dok se tvoj iPhone upali, ja cu Lumiu 1520 upaliti pa ugasiti i ponovo upaliti... toliko :-))))))))
ma hajd reko da ne pretjetujem, ali si u pravu :-)
Mog'o sam im i ja svoju 95icu prodat' da mi se ne metilja po kuci...
Veliki gigant je pao,iako ce prozivodi biti i dalje brendirani kao Nokia (i Lumia,i Asha telefoni),vise nikad biti isto...nikada nisam pljuvao po drugim firmama i OS-ovima,jer svak ima odredjene mane,ali ja Nokia proizvode cu koristi sve dok to bude moguce,imam Lumiu,za MENE je fantastican uredjaj,ne stopa,dobar,kamera fantasticna,i prije nego sto pocnete govoriti "wp je karina" ili "wp nema ov,nema ono" informisite se,nekima nije stalo do sminke kao sto iPhone ima ili customizacije (do toga nivoa,da se moze instalirati Custom ROM kao na androidu) Jedino sto mogu reci je,zbogom ljepoto,valjda ce se M$ brinuti bolje o tebi.... :'(
Unaprijed se izvinjavam za gramaticke greske,bilo je kucano na brzaka...
statistika govori drugačije
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nokia je pogriješila što nije prešla na android bili bi to sigurno najbolji i najkvalitetniji telefoni danas
Windows Phone je sasvim ok OS,samo sto nije za svakoga,da,ima odredjene mane,bas kao i iOS i Android,ali je poprilicno dobar,bar mi ne stopa >:P
stvar je u tome da je android budućnost telefona, smiješno je poredit windows phone s androidom
PRIKAŽI ODGOVORE (7)