Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Hrvati.. Bog nam je dao pola Mostara, a mi od njega Stolac napravili, a vi od druge polovine grada New York napraviste. Svaka vam cast na vasoj sposobnosti, i naravno nemojte nas (Bosnjake) zaposljavati cim mi svoj dio ne znamo urediti. Nesposobnima ni pedalj ! I onda kad mi dodjemo da se zalimo o podjeljenosti Mostara.. ama kakvo jedinstvo.. ljudi se namucili i napravili dio grada samo tako.. i sad kao da se time korsitii i nesposobni Bosnjo koji nije ni marke dao za to...Jos jednom bravo za poslovanje.
A sta bi vi htjeli,sve bivse radnike koji nisu hrvati ste otpustili bez ikakve naknade a sad bi da vam ti isti daju struju dzaba e pa sorry nemoze