Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast mudrim Hrvatskim političarima u BiH, kladionice oporezovali kao tenisere u Monaku, sada sljedi vračanje dividendi za zaslužne branitelje što ih Helez prokaza pa onda uz akcize na gorivo izgradnja puteva i infrastrukture po Zapadnoj Hercegovini i brza cesta za Lašvu i Središnju Bosnu. Svaka Vam čast, a Sarajevski minder neka slavi novu godinu uz patriotu Merlina i bezbroj Arapa, koji če nam zatvoriti granice i puteve prema EU.
@vinkomir4.Ako je ikakva utjeha gradjani Sarajeva koji rade u realnom sektoru ili koji ne rade nikako (a takvih je najvise na birou, dok u javnom sektoru (od mjesnih zajednica pa do vijeca ministara) radi preko 95% ljudi koji nisu iz SA), nemaju nikavog hajra od tih "silnih poreza" koje dolaze u SA.Meni je najvise radi nas samih zao sto je prijeratni privredni centar kao sto je bilo SA, kretenska politika pretvorila u kasabu.Dodjite pa se uvjerite sami ili ne pricajte napamet.
@Boba70BG a tebe to zanima u beogradu, je li? ne prdi bgti, idi slavi ubijanje djece u alepu uz čvarke i rakiju
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav put - .Čujem neki dan dva penzionera ispred BBI centra pričaju kako če Dino Konaković i dogradonačelnika Skaka izgraditi neku žičaru što direktno vozi za Alep i Siriju, kažu podržao ih i Memić Načelnik Ilidže i obečao žičaru opskrbiti sa vodom iz Vrela Bosne, te daje sve navedeno u centrali SDA osmislio Amir Zukić, puštače kažu u žičari samo Merlinove pjesme i pjesme onog velikog muslimana Eldina sa čaršije uz služenje jela se zlatnim escajgom i kašikama.
87 mil. KM za 5 km ceste. Pa kao da je autoput :)
Fula klix-a 50,1 km je mada i tako kilometar ispade haman milion i po!
neka se radi u našoj HB.
vrijeme je i bilo!
ova dionica je bezpotrebna mogu oni i na tovaru putovati
"Put od Stoca do Neuma iznosi 5,1 kilometar..." Klix
Ko je isao ovim putem zna sta je i kakva katastrofa. Sto bolan nisu odma autocestu sagradili, to prkno od ulice ce biti skuplji. Cijelaje trasa unistena.
Kakva magistrala dajte vise ubleha, gradovi se trebaju brzom cestom povezivat nismo kameno doba da imamo po jednu traku izmedu gradova, ruanda ce nas prestici ako vec nije...
Bitno je da se radi, sad ova cesta, dogodine Krajina,autoput profitabilni i vitalni za BiH!!Samo naprijed BiH!!!
@BobaBG70 Jel ti to ozbiljno? Gradi se koridor Vc, autoput ka Bihacu, jadransko - jonski autoput, u planu ka Podgorici.. Dodikov put, pravo neperspektivan, ko će čovječe putovati na istok, odem ja i par poslovno, nikome Bosnjaku i Hrvatu ne pada na pamet tuda voziti!!? Šta ti je, već ti organiziraj akciju "vodokotlić za RS", pisao sam ti o tome, vjeruj spominjace te, a da ja to uradim naljutiti će mi se srpski prijatelji!!!
@BobaBG70 Zaboravih napisati da će Dodikov autoput, biti jedini autoput na svijetu, na kojem će traktori moći voziti!! Smiješno do suza!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gradi se Zelena transferzala Sarajevo-Mostar- Stolac-Neum
Do Ivan-Sedla, a onda prometujte cestama HZ HB.
Ko ulaze u ceste , ziva para je od puteva ;)
a ništa Sarajevo - Tuzla .. nas ko ye__be ovde .. nismo za Baketa i moremo da propadnemo
Ne razumijem zašto bi to gradile strane kompanije, valjda je bolje da ostanu pare u našoj državi.
SENZACIJA: BAKIR IZETBEGOVIĆ POMILOVAO MINISTRA POLICIJE HNK OSUĐENOG NA TRI GODINE ZATVORA !! USLOV : Da se Bakir ugradi na trasu ceste za NEUM !! http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Draganu-Mandicu-tri-godine-zatvora/156318
Presudom se od pravnih lica Opštinski odbor HDZ-a Konjic, "Redarstvenik" Mostar, FK "Redarstvenik", Kantonalni odbor HDZ-a Ramsko-neretvansko-humske županije, Turistička zajednica opštine NEUM ! i od fizičkih lica Ivice Leutara i Slavice Šantić, oduzima pribavljena imovinska korist tako što se nalaže vraćanje darovanih vozila ili uplatu novčanih iznosa u korist budžeta BiH ako nije moguće vraćanje vozila. OŠTEITILI BUDŽET BIH, PA ŠTA ???? Nisu krali za sebe !!
BAKIR NIJE SVJESTAN DA CE ZAVRSITI U TURSKOJ ILI U ZATVORU