Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svugdje na svijetu kad imas pare otvoris firmu za sekundu, samo kod nas moras pocastiti 100 politicara i opet peglanje :)
pa nek koja konjina opet kaze da mi u federaciji imamo bolje politicare i bolji sistem od ovih. kod nas i dalje (ako ne podmicujes na svakom salteru a ima ih na desetine) registracija firme kosta nekoliko hiljada i traje nekoliko mjeseci. bandit do bandita
A u Sarajevu kad otvaras firmu, moras imati hiljadu papira. Posteno se nahodas dok sve zavrsis. I opet na kraju dodje inspekcija i nadje dlaku u jajetu, posteno ti naplati.
Kakve lzai ..... umanjene su takse za 1 000 KM, ali i dalje je potrebno preko 4 000 KM za d.o.o.
Eto ja otvorih doo za 1 KM,platio sam samo fiskalni printer 1400 KM te objavu u Sluzbenom glasniku RS 50 KM dok sam osnivacki ugovor skinuo sa neta ,modifikovao i za 5 KM ovjerio.
a notarske usluge?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo!