Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haram pare 😁
U Hrvatskoj se reklamiraju odavno, U na svakom čošku.
Uber je illegalan taxi boznis, u svakoj zemlji su regulisani taksisti sa dozvolama i registracijama i institucijama jedino uber, veliki su probleme daj boze da opstane ja nogu zamisliti da ovo moze da uspije. Arapi su budale pa mogli su napravoti sami svoj app i staviti puno manje para na marketing
Onim na aerodromu i autobuskoj stanici talibani,isil i alkaida ne mogu ništa...
Dolarima ih Fuade :D
I dobili su 5,6% vlasništva neprofitne kompanije. Uber će biti velik ali mislim da im je mnogo bolje bilo da su osnovali venture capital fond, zaposlili stručnjake iz silicijske doline i taj novac ulagali u nove potencijalne unicorne. Sa 3,5 milijarde teško da ne bi nešto uboli.
Uber neprofitabilan??? Uber je 2015. godinu zavrsio sa 2 milijarde Dollara dobiti!!!
@Onaj mali ulaganje je rizik kao i svaki drugi, ne znamo mi na sta ce ispasti uber. Ko zna za 10 godina mozda postanu vodeci svjetski avio prevoznici i prekookeanski karko brodovi. A mozda i probadnu samo jedan zarez novi u zakonu i oni su donji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije Uber bosanska kompanija nikad Arabija u njega ne bi ulozila ni centa