Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sad ce oni "zadrti bosanci" reci da treba otjerati i arape i turke pa da oni budu svoji na svome. A to sto su jedina svijetla tacka ove drzave, otvaraju radna mjesta, o turistickim sezonama da ne pricamo. Al et, ko' im je i valjao...
iniesta, ko ne zeli raditi, uvijek ce naci razlog da pobjegne od posla..
@inesta Nije tacno radi ko hoce da radi, al sto ce bosnjo raditi, poslije nema ko' kafe da ispija... 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nemaju oni dovoljno para koliko nase vodje mogu pokrasti ;)
Dokle god je tako komplicirana politicka situacija u BiH nikome ne pada na pamet napraviti konkretnu veliku investiciju, a s druge strane BiH nema niti kapacitete na sto drugih stvari tipa neku fenomelanu infrastrukturu, gomilu strucnjaka itd. Zato dragi bosnjaci i manje dragi srbi, ajmo se dogovoriti za treci entitet, federalizaciju, copy paste svicarskog sustava i da vidis stabilnosti i mira i samim time investicija i nekog normalnog zivota!
ahhhhaaaaaaaaa
Udju na 2 a izadju na 4 noge
interse za ulaganjem ce pokazati u bosni a ulagat ce u nekoj drugoj drzavi.
Pa ko bi investirao u nas kad samo pogledas KLIX.ba kako sve lijepe vijesti donosite samo da je više komentara ... zaposlite kojeg ekonomistu/analitičara da napravi par članaka šta je dobro raditi u BIH, šta se isplati a nije ANTE iz Mostara na naslovnici.
Hej šeki, šeki tako ti Allaha, doves' ću te šeki do pros'jačkog štapa! :p
Fino je ovo čuti al da nebude opet ko kad smo "primali" kuvajčane u režiji Silajđiča..
Investirali su 328.473 džamije, sad je red da i koji mekteb naprave ...
Ivanicu moras se vise pogeti i naguziti ako hoces Arapskih para.
Nisu oni nista bolji. Ne placaju ni ljude ni firme koje ovde akgazuju. Izivljavaju se i ponizavaju. Uzas je sve to.
...pokazuju interes... po koji put isti natpisi u člancima :-D