Pospješivanje ekonomskog rasta
0
Indija širom otvorila vrata stranim investitorima
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Indija najgora \"država\" na svijetu. Feudalno kapitalističko robovlasništvo. Najjadnija i najprljavija država na svijetu sa najprimitivnijim čovjekom na svijetu - indijcem
Investor investira. Sta radi investitor? Investitira?
A PAKISTAN....KOJI SE ODCEPIO OD INDIJE ZATO STO NISU HTELI RURALNO I NERZAVIJENU SELJACKU HINDUSKU VECINU VEC 4 DECENIJU TAVORI U ZAPECKU NE MOZE CAK NI IZBORE NORMALNE DA NAPRAVI A INDIJA IDE U SVEMIR..SVETSKA SILA STA TI JE ISLAM...ZLO I NAOPAKO TOTALNO UNISTAVANJE LJUDSKOG DUHA I SLOBODE...PLJUVANJE BOGU U LICE I NJEGOVOJ KREACIJI COVEKA KAO PAMETNOG I SLOBODNOG ISLAM JE ANTITEZA BOGU!