Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito da je pao neki dogovor. Ja tebi Švedsku u Nato - ti meni investicije. Ionako u ime EU odlučuju Ameri.
Pao je dogovor ali meni su drazi Amerikanci nego Turci, bar ovi politicki. Ameri imaju jasan stav o Srebrenici, cesto su tu kao podrska. A ovi danas tkz nasa braca, Izetbegovic kao ostavio u amanet Erdoganu, i danas ne izglesa njegova partija genocid u Srebrenici. Svaka cast Aliji ali ovdje si pogrijesio predsjednice i zao nam je svima zbog toga
Kako zapad kulturno to odradi sa erdoganom
umro mi ker od klixa
umrla mi turska od kera mladjeg
Turci i postenje! Ovo dvoje ne ide nikako zajedno! U evropi samo turska i srbija nisu priznale genocid u Srebrenici! Pametnom dosta!
Ja vjerujem samo politikqma USA i UK, ostalo je sve samo velika ubleha i suplja bez granica.
POKORI SE AMERICI ERDOGANE I RIJESIT CES INFLACIJU. U SUPROTNOM JE PITANJE MOMENTA KADA PADAS.
Šta me BK za Turskom?!? Što se mene tiče, danas sam završio sa njima. Mogu ih trati i zemljotresi i vulkani i bijeda, neću se po pozadini počešati. Već mi trebamo samo i isključivo se držati Amerike i UK. Ostalo neka mamama svojim objašnjavaju svoju lažnu brigu o nama. Samo USA i UK!
Daj vise vijesti iz Europe. Sta imamo mi sa Turskom realno. Nit investiraju sta kod nas, nit koji. Ja bošnjak, daj mi Švabe i Austrije vijesti. Najvise investiraju.
Ne razumijem zasto ovoliko vijesti o izdajicama i njihovoj ekonomiji! Da bog da propali, uvijek su fukare bili i ostali! Mrs iz evrope u aziju!
Joj da ocete propast bagro diktatorska,pa da mi vama saljemo selame i obecacamo fabrike,i usput cemo u nasem parlamentu izglasat da je bio genocid nad Jermenima,gledam slike ,alo,to su hrpe visine 13 metara odsjecenih glava,stoko,milion ipo ste pobili..e moj glupi Bosnjo
TURCI IZVRSILI GENOCID NAD ARMENIMA!!!!!! Genocidasi kao i braca im! Mrs turci iz Bosne!
Džaba asocijacija kad printaju liru bez pokrića. Od 2004 vrijednost lire je u konstantnom padu... Sve zgrade zadnjih godina napravljene bez pokrića.
Vladajuća Stranka pravde i razvoja turskog predsjednika Redžepa Tajipa Erdogana (AKP) i njen koalicioni partner Stranka nacionalističkog pokreta (MHP) odbacili su u srijedu parlamentarni prijedlog glavne opozicione Republikanske narodne stranke (CHP) da se zločin u Srebrenici iz 1995. prizna kao genocid. Aktivisti za ljudska prava tvrde da je jedan od mogućih razloga za ovakvu odluku očuvanje odnosa sa Srbijom.
Nije. Turska zbog Armenije nijedan genocid u svijetu ne ratificira u svom parlamentu.
Al hvala bogu Erdogan je pobijedio, i zatucani SDA botovi su odmah izasli na ulice sa autima, mahali Turskim zastavama i slavili. Nek vam je zabio noz u ledja, ali je zato kod Vucica sada "najbolji i najpravedniji" lider svijeta, poslije Putina! Bravo Erdogane, i onda saljes neke poruke ohrabravajuce, jedino sta finansira u Bosni i Hercegovini jeste gradnju dzamija i islamskih centara. Veci prijatelj BiH, zasigurno mogu reci, jeste Brazil koji ni ne zna gdje je BiH na mapi!
niko normalan ne investira u diktaturu.
Niko normalan ne naziva diktaturom sistem u kojem se održavaju parlamentarni izbori
Zna sultan šta radi
Brko opet napravio vratolomiju.Naglo okretanje i zauzimanje drugog kursa.Nakon što su Rusi bombardovali tursku vojnu bazu u Siriji o čemu mediji šute.Biće svašta.Inicijalna kapsula bi mogla biti na Balkanu.
Želim im sve najgore, i Brki i njegovoj Turskoj.