Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strani investitori su bukvalno odbijeni od BiIH. Kad se neko pojavi odmah mu neko iz Vlade ili od uticajnih političara odreže mjeru i zahtijeva BEZOBRAZNU PROVIZIJU. Mnogi su ovdje dolazili ili probali nešto da investiraju ali suočeni sa domaćim lopovlukom, korupcijom, neradom i javašlukom, zaobilaze nas u širokom luku. U ulaganju nema ljubavi, svako ulaže da nešto zaradi i uvećava svoj kapital a naš domaći ambijent koji su stvorili nacionali establišmenti još nije ni blizu toga.
cuvajte arape sto dalje od svojih kucnih vrata! nista dobro ni humano oni ne donose
a sve ovi arapi i turci vole bosnu i muslimane ..samo nas koriste ..sto kod nas ne uloze ovoliko ..*** ih debilne u usta ......
@desnicar, koji to arapi dolaze kod nas i ulazu? Jel oni što kupiše zeničku željezaru, ili naki al-sheedi, niko nikad čuo za takvog nije! Nešto se raja nije mrštila kad je Al Jazeera došla, drago nam bi svima. Znaju i Arapi s kim ovdje posla imaju, pa nam pravi arapski investitori ni ne dolaze.
koga zanimaju vijesti iz srbije imate srpske portale
Jos malo pa srpska etihada!
malo pomalo sve će se rasprodati. postojat će na papiru nazivi država srbija, hrvatska, bosna u kojoj će srbijanci,hrvati i bosanci raditi za strane firme. dobijat će plaću za koju će da otegnu papke poprilično, ali dobitak će ići u džepove drugih. tako vam i treba kad ste prihvatili rušenje titove jugoslavije.
Ja sam spreman da kupim golfa 5, al nemam para
Ja ću kupiti peticu kad izađe 12-ka
Nije mi jasno što ne kupe Skay Srpsku iz Banja Luke , stručnjaci iz oblasti vazduhoplovsta su objavili izvještaj u kome se tvrdi da je ova aviokompanija ubjedljivo najbezbjednija na svijetu.Zato što nema nijedan avion....
za njima odmah ide bosnian airlines sa jednim avionom koji je većinom na remontu