Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je sve radi Gileta Zvijezde Granda.
Na taj nacin ce biti olaksan rad rudarima... Ako nista, bice sretniji bar malo, a mozda im i lakse bude...
Meni nije jasno zasto Grabovica i dalje drzi tog Sarajlica na mjestu direktora za proizvodnju. Covjek kadar SDA na naj vaznijoj poziciji u EP (mjesto na kojem se postavljaju tehnicki zahtjevi po pitanju tendera). I ako analizirate tko dobija tenedre sve Vam je jasno. On se zaokupio kupovinom kancelarijskog namjestaja a ovamo karavani prolaze pored njega. Uostalom nema on pojma sta je proizvodnja a ocito je da je jedini moguci kadar za ovo mjesto mogao doci iz TZ kantona (i trebalo je ) jer je baza SDP-a tamo izuzetno jaka a kanton ima 5-6 rudnika tako da to nebi bio problem. EH sad ponovo dolazimo do tog da je SDP u raspodjeli fotelja isao na ona sminkerska mjesta ne u samu srz, i to je razlog zbog kojeg sada lose stoji. Uostalom i Grabovica nikada nije bio na mjestu proizvodne kompanije i ja mislim da on fakat nema pojma kakvu mocnu kompaniju ima pod sobom.
Samo naprijed, punom parom.. Rudarima će ovo svakako biti od pomoći ! SRETNO!
Ovo je samo pokazatelj koliko je ovo rukovodstvo EP,samosvjesnije i odgvornije od prethodnih.
Sve je to dobro ako sutra Ameri i Cionisti kamatari MMF-a ne uzmu rudnike i EP BiH u paketu na ime dugova države BiH
Slazem se,ali treba postaviti pitanje ko nas je uvei u te dugove,pa sadasanja vlast da bi ih otplatila mora da podize nove,a SDA koja nam e sve ovo i napravila ih sprijecava ,blokadama .vitalnom nacionalnim interesima da drzavu izvedu na pravi kolosijek.
Sve pohvale za rukovodstvo EP na čelu sa Grabovicom