Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to onaj što je preko skandala došao do fotelje? Malo pljuvao po Dodiku, malo se uvlačio u du*e SDS-U/PDP-u i eto te na funkciji agencije koja ništa ne radi sem što primaju plate i malte upraznu priču.
Agencija od 30 ljudi. Da mi je samo vidjeti koga su oni privukli. Privukli su samo uhljebe. a koštaju državu cca 1.000.000,00 KM. Čak moraju imati 3 ureda (Sarajevo, Mostar i B.Luka) I tako 50-60 agencija
ako je dobar posao.da ti strane banke iznose milione iz drzave koje su ovdje zaradili? pa energetski sektor? uloze 2 miliona izvuku 10? aferim jesmo i pametni. ovdje je samo.igra ko ce se ugraditi od SDA i HDZ
i ovaj iz Alise u zemlji cudesa. sve super al penzioneri prevrcu kontejnere i 200 000 mladih ode iz drzave. Jedino mi je drago sto tipovi poput Zukica koji je unistavao ovu drzavu osjeti na sebi sta je uradio kada mu se kobila sama izudara i umre.