Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogomi, ovi nanišanili BH Telekom, zlatnu koku države, ti vrepca ljubim, nisu tu čista posla.
Konji, dosli poslovati u Bosnu i Hrvatsku sa TV news businessom, a sjediste im u jebenom Beogradu i srpskim firmama, sto je kljuc za neuspjeh totalni. Nisu istrazili trziste, nisu nista. Bas su blesavi. Takva TV news stanica na Balkanu ne smije imati sjediste u Beogradu. A to za BH Telekom, da vidim tog mudomana bosnjackog koji smije prodati BH Telekom ili dati nekima jos licencu za Telekom.
Kompanije "Telemach" i "United Media" imaju sjediste u Beogradu, sto znaci, koristite njihove usluge u BiH, donirate cetnicima lovu.
leshinari dolaze, tek nam se sada na.je.ba.li
A u Beogradu s Vucicem isti ovaj rece da ce biti regionalni centar za njih bla bla.
Jesu se ovo Zlatko i Bakir opet sastali? Zasto je Zeljko sa njima? To su dva pitanja sto me muce. A sto se tice BH Telecoma globalno trebaju malo da se koriguju u svemu, u odnosu na svjetske telekomunikacijske kompanije. BH Telecom je jedna velika ******
Sadakasi se sastaju s de fakto ratnim zlocincem: http://www.democracynow.org/2013/3/22/new_expos_links_torture_centers_in Bice kao s Vijetnamom - proce jos 10-20 godina dok na vidjelo ne pocne izlaziti sav obim zlocina ucinjenih u Iraku, Afganistanu i Jemenu... Ali ne lezi vraze - do tad ce svi mediji biti pod sapom zlocinaca. Cach 22. Sace obozavatelji imperije odmah poceti o ratu kako su nas spasili ccc... Aha, nakon 4 godine masakara i unistavanja BH drustva, zaustavili kad je pocelo oslobadjanje teritorija. Crkli dabogda i Rusi i Ameri! Uvijek male zemlje placaju ceh njihovih ratno-politikantskih igara. A za Baketa/Zutog odavno je jasno da je onaj cisti beskrupulozni neoliberalni kapitalista. Balkanski sljedbenik Goldman Sachsa. Sve za zelembace!
PRVI BiH PORNO FILM GLUMCI B.I Z.L Z.K i ona sto prima NAROD REZIJA -Kohlberg Kravis Roberts
Dosli stranci ponovo da nasim zavrcu laktove i to sa njihovim generalom u posjeti, sto znaci da polako gubimo tekmu sa bh-telecomom, od danas pocinje odbrojavanje...
Ode BH Telecom.
Jel Bakir pito za ove GRAND KANALE sto su nam metnuli KKR de korigujte hebo vas svak imate 80 milijardi
Srbi preko ovih hoce da kupe BH Telekom.
uvalice nas u jos jedan kredit... da bi oni mogli dobiti plate I kupiti jos malo socijalnog mira
leshinari dolaze, tek smo sada na***
'ta će Željko, zalutao ovdje. Zna se ko vdje može sa Petreusom razgovarati na ravnoj nozi.
Ko, jel Radončić?
Ja samo ne nogu shvatiti ko ozbiljan i odgovoran moze trositi vrijeme na bespotrebne susrete sa ovim likovima.
ahrudin RAdoncic je placao demonstrante da izadju na ulice i i da ruse drzavu i njene simbole! Ne smijemo mu vjerovati! Samo Zlatk i Bakir mogu spasiti ovu zemlju od otcjepljene i novog rata! Zbog toga ne smijemo pustiti da nam ovdje zavlada neki lazni bosnjak! Naprijed SDP i SDA - spas bosnjaka!