Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Više radnih mjesta za pogodne i stranačke bez obzira na obrazovanje. I naravno da su vezani za SDA jer drugačije u TE Tuzla i ne možeš dobiti posao ako ne platiš i nisi u SDA. I ovi dislajkači slobodno do ujutro mogu dislajkovati ali ovo što sam napisala je istina živa.
tuzla je jedini grad (centar) neke regije kojom upravlja goli seljak. to nema nigdje na kugli zemaljskoj. u prijasnja vremena gmizali su u tuzlu kad im sta treba,molili sad su glavni dzekovi u svim strukturama
...te ćatići su uratu bili "radna obaveza" podobnom sda podmlatku :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Meni nije samo jasno otkud ovolika zelja uvijek pred kraj mandata da ko fol ucine nesto dobro ovom narodu? Sjetite se samo Hece i kompanije kako su lobirali za iste stvari na slican nacin. Zele samo jos da opljackaju sto se opljackati moze, nista vise. Pod krinkom globalnog interesa. U Tuzli se ionako ne moze disati zimi, ako ovo naprave to ce biti totalna katastrofa.
Znal' SDP-ovac koliko je zagađenje životne sredine u Kini, to je ta stara boljševička škola, samo što većih dimnjaka i odžaka, nek' se puši
Je b i ti mene ako ovo na slici liči ikako na termoelektranu u Tuzli.
Neka ovog trovača i sijača bolesti negdje drugo grade. Tuzli je dosta i ovoga što ima na leđima godinama i vrijeme je da se i to počne gasiti. Neka radije ulažu u neka nova rješenja - izgovor za radna mjesta i slično uopšte ne stoji.
ulaganje i ulaganje. i što reče ovaj, SDA kadrovi se smiješe jer je TE po tom poznata al Bože moj. Nada je za ovaj ekološki aspekt, TE zagadi sve u krugu od 30 km.
Na hair i dobro sve što je naprednije i što ce dobro ovom narodu ponuditi je dobro došlo !
Umjesto da nas zezaju da smo "razvijeni k'o Albanija (nekad)", bolje je da seprione na posao i da se fakat razvijamo Energetski sektor je u privrednom smislu svetinja svake svjetske ekonomije
...nuklearne elektrane su opasne...termoelektrane ekološki neprihvatljive...hidoelektrane narušavaju vodotoke, floru i faunu...vjetroelektrane su skupe, niskog stepena iskoristivosti...dakle?
dakle onaj warp iz zvjezdanih staza nam jedino ostaje :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cim vidim da se otvaraju nova radnja mjesta odmah znam da dobro rade.
Ljudi u ovoj zemlji moraju raditi i od rada živjeti, to su osnovna ljudska prava i svako onaj ko nudi projekte koji za rezultat imaju zapošljavanje je za mene o.k! Ne znam koji mozak moraš biti da ti se taj pristup ne dopada!
Za svaku pohvalu jer im je cilj da okupe aktere različitih i često suprotstavljenih interesa i pogleda na koncept razvoja energetike s ciljem postizanja konsenzusa o ključnim opredjeljenjima energetskih strategija i politika.
opusti se srce, ovo su samo komentari klixa, nisi glasnogovornik stejd dipartmenta :)
ovo su veoma dobre investicije posebno sto ce se TE tuzla modernizovati a i zaposliti novi ljudi
Naravno, sve investicijesu dobro dosle, a posebno one koje omugucavaju zaposljavanje novih ljudi... Ovo su divne vijesti...
Ovo niej samo obaveza ovog vremena, već i odgovornost prema budućim generacijama
...ništa ja vama ne vjerujem, sve dok mi ne razjasne kemini net propagandisti...a jozla sa laptopašem bi me definitely ubijedio...