Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast
nisu još ni 3g-om pokrili sve repetitore, a vec razmisljaju o LTE,
Ma sta ce ti LTE kad se naplacuje po MB... Nemogu ti federalne rezerve bit dovoljne kad BHMobile pocne naplacivat internet, bezobrazna govna. Kako sam u Austriji rodio sam se sto se tice telefona. 8€ mjesecno 1000min 1000sms neogranicen internet, normalno sa 4g, a ja neuspijem potrosit ni pola toga.
Nek si ti u Austriji! Ja koristim "haloo" nazovem nekog skine mi 4centa + PDV i razgovaram dok imam baterije a živim u BIH. Prije mi istekne kredit nego što potrošim.
Pa u tome i jeste poenta idiote, Haloo ističe duplo brže i moraš ga dopuniti potrošio ne potrošio....
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dok se još može koji milion skinut ... dobro je ... :D
Tender je po ubicaju opet i po ko zna koji put je dobio "Ericsson Nikola Tesla" !!! Ovo vise nije SLUCAJNO !!!
Bas tako...jer treba novac dati izravno Zagrebu koji na crno šalju svoje inžinjere da odradjuju poslove...dok domace firme sa domacim inzinjerima propadaju...a sve se nama prebacuje kako fol nemamo kadra...imamo mi kadra za sve al novac treba ici za Beograd i Zagreb...isto je slucaj i u svim INFORMACIONIM odjelima drzavnih sluzbi...sve nam radi Beograd i Zagreb!!!
...kako ce evropljani pokupiti ovu firmu kad pocnemo kasniti u vracanju kredita iz mmf aranžmana...a onda svi na cestu...skoro pa drago mi... lažem...drago mi je slavit cu taj dan kao PRAZNIK RADA, okrenut cu janjca!