Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nije htjela ovom gigantu prodati Bosnalijek jer naravno Alvogen nije htio da plaća u dzepove SDA kretena
Niko nije toliko neinformisan!!!
Kako SDA nije htjela da proda Bosnalijek kad tadašnja Vlada FBiH na čelu sa Nerminom Nikšićem (SDP) nije htjela da proda svoj (Većinski ) dio tadašnjem kupcu.Čitam tekst i tvoj komentar pa mi nije jasan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tada su iz bosnalijeka preko novina optuzivali alvogen i 'raskrinkavali' toboznji kriminal. i ne krivim ih... pa ko bi radio posao kada ovako zive kao lordovi i izvlace milione na svoje privatne racune. tesko da bi to mogli da je dosla ozbiljna firma u bosnalijek.
Bila priča da Bosnalijek vrijedi 5 puta vise od Alvogena, i da je zbog toga apsurd i nagovještaj kriminala da takva kompanija kupi Bosnalijek. I sada , taj Alvogen prodat za 2 milijared dolara, pa kako sada to majka mu stara :)
U BiH ne postoje politicari a izgleda ni biznismeni koji imaju snagu i znanje potrobno da odrze nase kompanije. Licno sam misljenja da bi bilo dobro prodati sve nase kompanije za sumu ne visu od 1KM. Ako se uracunaju dugovanje koja ove kompanije imaju sada i koliko ce jos dugovati za sljedici 10-20 god. mislim da bi ta marka bila vrijedna barem nekoliko milijardi KM.
ma samo rasprodaj.. ni slucajno bd dozvoliti da nam sta ostane...
Naručen članak. Informkacije "rekla-kazala"
opet sranje u ruandi
Šjoooj kezova fakat... nigdje da zub fali a jos se i bijele. Prave pedercine!
Posle koferencije za novinare su organizovali partijanje a posle i je..banje
Arsla kad ubaci muda u bazen na Poljinama poveca se nivo vode za 30 centimetara :))))
Treba mu prodati drzavu kad je ovako uspjesan
arslanagicu dozivotni zatvor!