Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To šeici samo mogu da imaju mlade žene a ti lutko šta si htjela pored mene..
Bosanci i Hercegovci, sve vas razumijem u komentarima, ne treba nama arabizacija nase drzave. Ali opet, u Srbiji ga dudlaju evo par godina Arapima za neke jake projekte i ide im od ruke, pa zasto onda ne bi i mi da dobijemo neke investicije ovdje od tih drzava? Ne budite blesavi...
Kad bi sabrali sve milijarde koje sda plasira kao investicije u dolasku iz turske katara kuwajta irana kine i dodikove rusije Mislim da bi bi ispalo jedno 500 milardi da nam stize investicija samo sto nije 😂😂😂😂😂
Stop Arabizaciji Bosne!
Ne daj te nas braćo muslimani. Kusturica krsti ko POMAHNITAO ! I jariće bi a kako nas ne bi preveo na pravoslavlje. VAžno je biti musliman !! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/26381/kusta_prekrstio_japanca_japanski_reditelj_hasei_na_mokroj_gori_postao_stefan.html
ti si pajdo prije svega debil pa onda sve ostalo
Naravno, kupite nam i ovo malo zemlje što slobodno hodamo, lako je sa korupiranim SDA gmazovima. Samo pare...
NEmoj tako. Ima i vode, koju će nam psolije prodavat skuplje od vode. Šume ima još za pokrast i mogu sad prodavat ono CO2 pravo, čime se Dodik bavi odavno !
Iz ovog se vidi da 20-godisnja SDA koalicija nije sposobna zaposliti 200 radnika
Nek investiraju , pod uslovom neradikaliziranja i vrbovanja domaćeg stanovništva. Oni nisu ni 1% pametniji od nas , ali ljudi imaju keša,naftu kupuju znanje i sve što se moze kupiti,čak i ljude.
Bosancimai Hercegovcima nisu potrebne vaše investicije. Ako imate dobre namjere investicije uložiteu svojoj zemlji a 100.000 Bosanaca zaposlite na izvođenju radova, bit ćemo vam zahvalni.
Investiranje danas znači porobljavanje naroda. Samo domaće investicije donose razvoj države i društva, ali si ti neupućen u tokove modernog načina izrabljivanja ljudi.