Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bih u 10 novih dzamija , da ima narod dje jlanjat
To ti je isto kao kad Hrvati ili Bosanci daju Ryan Air ilI German Wingsu licence da slijecu na njihove aerodrome. Ta Air Serbia ce da rikne za sest mjeseci najdalje, Etihad nece znati kako da ih se rijesi. Srbija jednostavno nema putnika za profitabilni aviosaobracaj, a da se sire po regiji, budimo pametni, nijedan Hrvat ili Bosnjak nece sjesti u avion te kompanije, pa da je zlatan.
Ko da gledam, glupi Arapi racunaju na trziste Slovenije, BiH i HR, samo tu ce ih docekati "iznenadjenje" u vidu totalnog bojkota.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Hrvatska ide naprijed, Srbija ide naprijed, Crna Gora ide naprijed, Kosovo ide naprijed, Makedonija sa svim svojim smijesnim statuama ide naprijed, BiH nazad snazno i strastveno. Bravo za Srbiju.
@Sanzdaklija ,ne,u BiH kuhaju oni koji nikako da shvate da BiH nije bosnjacka drzava niti ju je Alija mogao Turcima ostaviti u amanet.
blago sandzakliji Srbija mu ide naprijed...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
neznam zasto se pjenite oko ovoga,neka kupuju ljudi,njihov problem
jah
Arapi ulazu,ovi nemaju "Ni za leba"!!
hoce seici da karaju srpske sponzoruse, nije problem evo i avioni i kamioni i ovce i novci samo nam dajte vase zene. obostrano zadovoljstvo.
Yebiga tako je to jaro moj balijski kad je vas jedini izvozni artikal kuknjava i jadikovka. I vasi mrtvi vam se u grobu okrecu koliko na njima jos pokusavate da zaradjujete,..ali niko vise ne pada na tu vasu jeftinu folusku, pa ni arapi ni kompletan Islamski svijet. Eto muslimani su slijepci po Svijetu a vi "vidite", pa od daleke Azije, preko Pakistana, Saudijske Arabije, Arapskih eto Emirata, Kuvaita, Iraka...pa sve do bratske Turske ULAZU I BIZNIS RADE SA SRBIJOM.."genocidnom". Znaju ti isti muslimani koji ste vi supci i da bi Islam prodali za 'svicarsku vizu', 'njemacku radnu dozvolu ili americki zeleni karton. Znaju oni koji ste vi sugavci i okupatorski poltroni...SVI SU VAS PROCITALI
zaboli mene qrac za takve ''muslimane'' koji su se prodali americi, cijeli islamski svijet je pod kontrolom zapada, na zalost, nekoliko je zemalja kojima je ipak vjera ispred ugleda i bogatstva, nemoj mi spominjati te cigane iz arabije, kuvajte, emirata, kupaju se u zlatu a njihova ''braca'' u palestini nemaju ni vodu ni struju kako treba, tako da nemoj ih nazivati muslimanima, to je ciganija, koja bas i nije bliska islamu, prodala se zapadu, za novac i ugled. fuj, sramota, naravno, vama je svacija pomoc dobro dosla zato jer vas je pokrao ko je stigao i sto nemate hljeba jesti u srbiji, bio sam nekolio puta i znam kako ljudi zive u BG, a mogu samo zamisliti kako zive na jugu. EU vam je ukinula pomoc srbije, tj uslov za ulazak u EU da se odreknete finansijskih injekcija rusije, pa sad lizete guzicu arapima koje ste do jucer proklinjali, naravno to dosta govori o vama kao narodu.
Ako se prisjetimo Srbijanskih hapsenja posle rata na Beogradskom Aerodrumu a dosta uhapsenih bez ikakva dokaza camilo je po beogradskim zatvorima i vise od godine a neki i mnogo duze.Culi smo da Srbija ima jos oko 16.000 potencijalnih na spisku za hapsenje,BIH gradana,mahom Bosnjaka,pa bujrum navalite na nove avijone Srbije,malo nas je tlacila....
KOGA ZANIMA OVA VIJEST O AIR CETNIKU? U ISTO VRIJEME DOK OVU VIJEST DRZITE ZAKACENU U VRHU, VIJEST DA JE DODIK DANAS PRIJETIO RODITELJIMA DJECE IZ KONJEVIC POLJA, ONA ZA VAS "NE POSTOJI"?
Hahaha eto pola miliona Arapa i u Srbiju kao i u Bosnu ;)) Do Dick predvidio!!
Kao sto vidite na slici, svaki avion dodje sa Mig-29 u slucaju ako leti preko Kosova.
zar se to isplati? zar je potraznja i promet toliko veliki u regionu?
Etihad ovde pod region podrazumeva ne samo ex yu, vec i Bugarsku a posebno Rumuniju u Ukrajinu i Belorusiju, koje nemaju dobre konekcije, to je ogromno trziste
007 19.11.2013. u 18:03 190 57 To ti je isto kao kad Hrvati ili Bosanci daju Ryan Air ilI German Wingsu licence da slijecu na njihove aerodrome. Ta Air Serbia ce da rikne za sest mjeseci najdalje, Etihad nece znati kako da ih se rijesi. Srbija jednostavno nema putnika za profitabilni aviosaobracaj, a da se sire po regiji, budimo pametni, nijedan Hrvat ili Bosnjak nece sjesti u avion te kompanije, pa da je zlatan. ------------ Blago budalama po zelenim gorama Etihtad sa Air Serbia vec sada po zracnim lukama u cijelom Svijetu kupuje 40% jeftinije gorivo od ostalih evropskih i americkih avio kompanija. Dakle prostor za jeftinije karte je u startu ostvaren u odnosu na bilo koju konkurenciju. Plus ovi novi avioni koji koriste 15% manje goriva prave jos prostora. Tako da cilj nije da "Srbi" lete parmaku jedan, nego i ti i kompletna Juzna Evropa avionima Air Serbia. Ti ne moras i niko nikoga ne tjera,..ali ce vas natjerati manje cijene
Svaka cast!A zatucani glupani nek produze pjeske hehe
Air Srbija je bankrotirala, sto znaci da onaj koji joj je "partner" ulaze svoje pare. Oni nisu imali ni za popravak starih aviona a ne za nove.
sto bi bojkotovali 007, ja cu se prvi s njima voziti makar novi avioni i sigurni a ne ko ovi behahaha nemozes sigirno otici os Sarajeva do Visokog.
Svaka cast. Pogurase vas dobro braca arapi. A i sta ce moraju svoje potomke paziti.
Leteci srbi ides?