Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja treba satrat konkurenciju i zadržat monopol
ma ja jedni nek zive svi ostali nek pocrkaju
A kod nas usvojili zakon da se musterije kaznjavaju 50 KM ako se voze u divljem taksiju. Gradjani treba da rade posao inspekcije i da budu kaznjeni, a da ne govorimo koliko vrsta divljih taksista ima na terenu i koju expertizu treba da posjedujemo kada zaustavimo taxi. Uzas
Mogli ste bar tekst prevesti na bosanski.
Ovak,gledajuci ovu sliku, bas me cudi sto im Uber smeta :)
I meni to pade na pamet.
Lakse je kontrolisati firme poput ubera jer sve isplate vizacima idu na racun nema kesa kao kod obicnih taksista
Ma ja strah od novih tehnologija,trendova i konkurencije.Samo nije firma koja vrijedi sest milijardi eura glupa da posluje mimo zakona a i nema vise tura s aerodroma do trga za 300 kuna:)
Taksisti mogu potpisat za Uber ako bas zele. Konkurenciju neces zaustaviti zabranama. Konkurenciju mozes pobjediti samo se kreces brze od nje. Ako nisi spreman da se prilagodis zahtjevu trzista propadas. Taksisti ako misle da ce im neko servirat zakone i posao grdno se varaju.
kako lijepo izgleda ovo crno U na šahovnici :D
Ma mogu se i Hrvatski i Bosanski i Srpski i svi ostali, dobro napusit neke stvari ovoj kompaniji :) Ovo je 21. vijek i vrijeme tehnologije :)
Kod nas bi Suljagic svu bagru iz Sarajevo taksija parkirao na raskrsnicu...
bi sigurno i napravio kolaps i onda isti taj narod se opet s njima vozi
al znak je......