Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Luksemburg na dnu liste?!
Vjerovatno greska za Luksemburg.
I Malta hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sada ce se bosanski lafci udavat u Finsku, umjesto Norvesku i Svedsku, samo da je hljeba bez motike, uvijek bilo bolje pobjeci nego ostati i nesto poduzeti ovdje, bosanski mentalitet.
a sta se moze poduzeti ovdje, robovat za 500 maraka do tridesete godine bez prijave
@PierreSimonLaplace Sve pretpostavke pogresne, ne moras brate ti nista, ne sikiraj se;) Lezi odmori
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nije nam neki standard al nas vade obrazovanje i zdravstvo.
Jaje na oko ocm
interesuje me na koje mjesto ste stavili najjacu i najbogatiju zemlju evrope-njemacku????
Na 69 od 70
Ubjedljivo najgora država za živjeti u Europi je Republika Moldavija,dok BiH dijeli drugo mjesto sa Republikom Albanijom i Republikom Armenijom. Kao i većini građana BiH,i meni je teško ali opet skontajte šta bi bilo da ste se rodili u Moldaviji ili nekoj afričkoj kao npr.Somalija,Eritreja,Niger.
zašto tražiš izgovore za naše idiote na vlasti, čuj molim te tvoje logike, ''loše je ali bar nismo zadnji'', jest' mi to neka utjeha u pm.
@BorisJeljcin2 U Somaliji bi bili gusari , mislim da mnogi od nas imaju genetske predispozicije.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bh je kongo u srcu europe po svim parametrima drustvo najprimitivnijeg oblika poput kasti .stranacko drustvo
@@CIA Pričo mi jedan kolega u Kongu plata 10€ i da ti da jedeš , reko šta bude za ručak kaže grah najčešće i sve ste vi bjelci krivi , pokrali ste nam dijamante , zlato , uranijum , reko ja njemu nismo mi jarane iz Jugoslavije mi smo bili komunisti , kaže jeste jeste , svi ste vi isti , lud frajer dibidus.
@BiH8Est0DjurX6DzeX2 hahahaha gdje nece bit lud,svaki dan ubogi grah ;D
Kod nas se jedino JEDE 1.000 X bolje nego u Finskoj. Meso, povrće i voće imaju ukus, ne k'o da jedeš plastiku
Joj ajrane ofirno ti je ovo skroz. Nisam jeo u Finskoj al sto se tice nas jedemo samo smece i otrov to znam iz prve ruke. Kako nas seljak prska i koliko da ti kazem ne bi vjerovo, Nikakve kontrole nad tim niti inspekcije samo trpaj pesticide ako ne vjerujes otidji bilo kojem farmeru pa pogledaj vidjeces svaki ima bastu za sebe odvojenu da ne truje svoju porodicu. Voce jos gore... vidis da je sva sami rak kod naroda. Plus nema ukus ko ni u Finskoj
malta na dnu? luksemburg, zajedno sa afričkim zemljama?
Evo vec trazim na face-u kakvu iz finu iz Finske 😂
Zar ima gorih od nas,..
Zar ima gorih od nas,..
Glavni kriterij: "u se, na se, i poda se" -- formula za "dobar život" homo sapiensa!
Važno je učestvovati
:))
Nek je bar poza 69 :)
Poza 69