Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HIFA, Energoinvest i ostali se UOPSTE NISU PRIJAVILI NA TENDER! Zasto NE??? Ma koliko ja volio BiH: svaka cast INI i menadzmentu koji se bori za svaku pumpu!
Đe si vidio Energoinvest pumpu?
Neka grade, zaposle ljude i plaćaju poreze. Sve druge priče su nategnute i besmislene. Kapita ima svoju logiku i nekakav patriotizam tu nema nikakvu ulogu. Uostalom INA je internacionalna kompanija u kojoj RH ima svoj dio kolača. I to je sve.
Dok Energoinvest poklanja pumpe po Hrvatskoj. Čengić katastrofa.
Koliko bi trebalo da je do sada ostvareno prihoda, od vremena od kad je nestalo 27 pumpi Energopetrola i tri terminala u Hrvatskoj u režiji i izvođenju SDA i Brankovića.
Sad da nam je USKOK da vidimo ko je keš uzeo ,ko je naš Sanader
kad smo vec na temi Autoput.. bi li mi neko od vas mogo reci kakva je cesta i kud da idem od Makarske prema Sarajevu-Zenica-BanjaLuka dalje znam nisam nikad vozio tom relacijom. Hvala
često jako prazna, pogodno za motore.
??
ajde sta pravite toliki bauk koda mi imamo umrezenih 1000 kilometara autoputa pa tu treba hitno benzinska sav nas autoput mozes prec s potrosenih 5 l goriva
Imamo i slovenski petrol na dionici sarajevo - kakanj
Kod nas standardno isto.
Bakire, da li znaš šta ti se događa u državi?
ne zna ili neće da zna, na žalost bošnjacima je vrh pite prodavati po sarajevu
Ina je u vecinskom vlasnistvu madjarskog Mola,toliko o tome da je hrvatska kompanija.
...hrvati, kao veliki patrijoti, imaju nafaku kupovat bemzin i ostalo u hercegovini. šahara se ljulja na špigli, a keš "turcima".
7. maja 😁😁 koje godine???
dobar potez jedino ako ce držati iste cijene kao i u ostatku BiH, obzirom da je na njihovim pumpama u Hrv gorivo skuplje i 30-40%.
Svuda je inace gorivo skuplje na autoputu u odnosu na grad. Tako racunaj i ovdje za bar 20-30pf skuplje.
Zasto nije Hifa bar jednu dobila lokacija kao domaca kompanija? Ili makar neki lokalni privatnik.. Fuj
HIFA se nije uopstw prijavila na tender!