Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni to isto ko i da stize u Papa Novu Gvineju..
shibonja hahaha :D
Znači ode Lesnina u p.m.
Ulaz u prodavnicu na granici sa Austrijom a izlaz na granici sa Hrvatskom. A restoran ima pogled na more
Trebali su otvorit sloveniju u Ikei a na obrnuto hihi
Evo da i ja progovorim koju pametnu na ovu temu,za centralni dnevnik. U IKEA-i ne mozete kupiti stilski namjestaj u barokno-kraljevskom stilu.Ali mozete kupiti sasvim normalan namjestaj za danasnje potrebe po pristupacnim cijenama.Ja u kuci jos uvijek imam kuhinjski sto i krevet kupljeni u IKEA-i prije ravno 20 godina.Znaci isplatilo se. Inace IKEA se otvara u Hrvatskoj pocetkom ljeta(tako stoji na njihovoj internet stranici).Postoje planovi i da se otvori IKEA u Srbiji 2015-2016.Postojali su nekakvi planovi da se otvori i u BiH,ali od toga nema nista,zvanicno zbog slabe kupovne moci BiH stanovnistva.Nezvanicno,zna se da je IKEA izuzetno netolerantna kad ih neko pokusa povuci za nos.To su najbolje iskusili Rusi,zemlja porijekla svake vrste korupcije.Inace IKEA ima zanimljiv koncept poslovanja,tako da u skandinavskim drzavama,IKEINE prodavnice znaju biti dobro popunjene i utorkom prije podne.
Ikea je sjajna, pogotovo za nas kokuzanere. Vec deset godina sam njihov kupac i pokazali su se jako kvalitetni za tu cijenu. Neko je napisao da ce propast i da nece biti posjecena, to je kao da propadne H&M ili C&A sto je potpuno nemoguce. Danas sam bio u jednoj i vrvi od kupaca.
*ebo Ikeu bolji je Konjuh, samo sto je sjeban, al doci ce sve na svoje kaže Šaban Šaulić
aa valja sad u Sloveniju u IKEU.
ikea je sranje nevidjeno
ja sam cuo da ikea ima los i jeftin namjestaj.....doduse ima i kvalitetnog ali je papreno skup......tako da ja nemislim da ce oni imati nekog uspjeha na balkanu.....rekao bih da ce ti centri propasti.....i dan danas mi nije jasno kako se obi-ju isplati raditi u bih.....pa kad kod njih udjes nigdje zive duse a skupoca brate ubija.....bar20-30 skuplji od konkurencije
Nije toliko ni loš. Istina, nije top kvalitet, nije neko vrhunsko drvo, ali za radničke porodice, koje su ipak u večini, je to super varijanta. Mene međutim čudi da se otvara IKEA u Sloveniji obzirom da je jedan centar već u izgradnji u blizini Zagreba pored autoputa.
Aaaaaaa Lesnina???? podvuceno zutim???????
u sloveniju ce dolaziti Ž kvalitet, doduše po jeftinijoj cijeni nego ostali ŠKLJ kvalitet
najgore je sto domaci ( bilo koji) nemaju znanja ,snage i pameti da otvore svoje centre ovako ce mega gigant kao pijavica crpiti sve dok ima krvi.
Lako je otvoriti ali treba imati financijske snage za opstanak. Sa Ikeom se malo ko moze konkurisati.
onak ko nema snage za borbu ..izgubio je. zakon prirode na zalost.