Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uvijek sam mrzio kad idem na more dobijem par stotina kuna, a potrosim ih na par sokica u kaficu :(
sta bi rek'o za dinare, imas tristo nemos tri kugle sladoleda kupit
stvarno nema smisla, nekulturno je hrvatice tako nazivati
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NASLOV: Hrvati ne žele "euro" UVOD: Velika većina anketiranih Hrvata ne želi uvođenje "evra"... Ako već kopirate sa Srne bar malo prilagodite bosanskom jeziku. Moj velikodušni savjet "kvazi kliks novinarima".
Hrvatska već slavi 2 godine u EU a i dalje se "provlači" kroz CEFTA te na taj način i dalje pod povoljnijim uslovima plasira svoje proizvode u BiH. Političari BiH i dalje na tome ne rade apsolutno ništa i samo šute i prave se budale, dok razne firme iz EU (prvenstveno Slovenija i Hrvatska) koriste ovaj propust te preko Hrvatske na razne načine ubacuju pod istim, povoljnijim uslovima svoje proizvode na područje BiH te je tako direktno oštećuju za milione maraka. Dragi moji, sačuvajte malo ponosa i bojkotujte sve što dolazi iz Hrvatske, Srbije, Slovenije,.. sve što šalju ovdje je samo smeće i sve naše domaće je 1000 puta bolje od njihovog. Budite pametni !!!!
Mislim da su stare članice trebale postaviti znatno strožije uvjete npr. da samim ulaskom u EU bi po automatizmu država morala ući u euro zonu. Smisao EU je bio da se napravi pandan USA, a ne da jedna država hoće ovo, jedna hoće ono, jedni bi zadržali svoju valutu i uveli zabrane rada novim članicama, drugi žele euro, ali ne žele neke druge zahtjeve EU itd. Ne može to tako, ili se prihvata sve i prave se Sjedinjene Države Europe ili ništa od toga i svaka država za sebe, kao prije 100 godina.
naslov teksta - nepismenost(više sam sklon ovoj opciji) ili namjerna provokacija kao da ovdje ne žive hrvati, ispravno bi bilo građani Hrvatske, ili u Hrvatskoj... i sl...
_"Hrvati ne žele euro" A ko vas to pita? Euro će biti vaša nova valuta.
Nek ih daju meni :)
ma ko ih pita, mora neko zamijenit 11 miliona grka na tržištu i zaduživati se u eurima, te biti jeftina radna snaga... pošto hrvata nema dovoljno primit ce i nas, srbe i makedonce da održimo ravnotežu, kako lihvarske banke ne bi dozivjele kolaps!
ahahahahaha kakve veze ima sta oni hoce?! Za one koji jos uvjek ne shvataju da je ulaz u EU ustvari ulaz u padajucu emperiju....... Hrvatsku su prije 4 godine uzimali kao primjer drzave sa rastujucom ekonomijom, sada to vise niko ne govori, sta se promjenilo? hmm.......
ne kontam sto ti minuse zakucase, kad si u pravu 100%
jer se idalje nadaju nekoj idealistickoj buducnostu u EU. Jbg nada zadnja umire
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
http://www.prevoznik.ba/index.php Prevoznik.ba je prva bosanskohercegovačka društvena mreža namijenjena putnicima. Vozači, prijavom na portal koristite maksimalno kapacitet svog vozila, ne putujete sami i naplatom od primljenih putnika znatno smanjite trošak i svog putovanja.
Ako hrvati nece, dajte meni :D
Ako koriste iskustva Crnogoraca koji su poletili za eurom, pa im je sve poskupilo za 100%, u pravu su što to ne žele.
Zivjela Donna Arres!
U vole dinar!
Pametno. Hvala Bogu da ne žele samo je pitanje da li će im to dozvoliti bolesna EU jer tako nešto može uraditi Švedska i još neke ali Hrvati, nisam baš sigurna. EU se pretvorila, davno pretvorila u bolesnu tvorevinu koja male zemlje čini još manjim, siromašnijim i pretvara ih u svoje robovske zemlje, dovede ih dotle da bez kredita ne mogu onda im široke ruke daje kredite a uzima ogromne kamatu i tako do besvjesti. U EU nikada.
onda im nece dolaziti evropski turisti