Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Shiptar se ko.lje pa se krv pije shiptarska u posudi koja se stavi ispod siptarskog prerezanog vrata. a onda se siptar bez krvi na komade sijece pa na rostilj, a onda se da kerovima da jede. naravno komadi siptari se prije toga mariniraju, sa luk, maslinovo ulje , sol, biber, oregano, malo crvene paprike, ostavi se dva sata u frizideru i onda na rostilj. malu shiptarsku djecu u tepsije na 300 stupnjeva. to smeka kao mlada jagnjetina sa raznja. Probajte, \"bosanski rostilj by Safet\"