Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja pojeo, hoćete li mi halaliti :D
PRODAJEM HALAL TESTERU I TACKE. NAZOVI 061 225 883
Pripremanje hrane po halal standardu spada u jedan od najvažnijih zahtjeva "modernog halal turiste". Kakav je staromodni halal turista?
Viđaj ovih vriđovnih što na sam pomen iČeg muslimanskog divljaju i skriče po internetu k0 gremlini kad ih poliješ vodom!
Hahahahaha a kad je bio rat u, zenici nisu htjeli ni cuti za halal, sve su usisavali vise krmetine bilo nego u zagrebu I beogradu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Cuj halal kuhari...ima li halal kuharica :)
Kabulosum :). Trebace nam sertifikat i za vezivanje obuce. Certifikacija je jedan od najvecih svjetskih bussinesa.
Meni je Sabahudin Varupa ostao dužan 40.000 maraka, ja mu halalit neću
Nema halala bez para
prodaj halal kosarkasku loptu
E čuj halal turisti.
Ima li halal krmetine?
ima li halal picetine kake
Ja sam halal šlager pjevačica.
covjece, izgleda da smo konacno poceli da se snalazimo, konacno koristimo sve prednosti tradicije za konkretnu dobit. evropski, kapitalisticki, kako i treba.
Na ulasku u Kiseljak ima dobre halal prasetine kod Sanele
Jesu to oni kuvari što rešetke roštilja ne mažu slaninom pa im sve zagori?