Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde nek mi je neko objasnio ovo. Problem je sto i mediji prenose djelimične i naravno BOMBASTIČNE priče, pa sam mislio kao i većina građana da je ovo klasična blokada eto onako čisto što im se može. ali kada pogledaš sve ovo, shvatiš da su kao i uvijek pare u pitanju. Treba uložiti još odsta novca u naše željeznice i uvesti red u plaćanje karata a ne ovako kokošarenje od strane konduktera
samo ostro hadzicu, ne popustaj ni milimetra...tesko je ispravljati tuđe greske (bivse vlasti) koje su godinam gurane pod tepih, al vjerujem da cete uspjeti odraditi posao za dobrobit drzave
MORA OD REKETAŠA ŠTO DALJE.
E moj Damire ko je tebe takvog primio u tzv. \"politiku\" ? Ko još pada na te gluposti. Bi li tako pričao prije 2-3 mjeseca kad niste bili dobri s \"pravim\" Hrvatima, tj. HDZ-om, ili bi dizao frku kako Hrvatska blokira Bosnu i Hercegovinu tralalala. Nađi snimak kako tvoj šef slavodobitno udara kontru \"stolnom\" Čoviću u noći poslije zadnjih opštih izbora kad ste usvojili taman toliko da ne možete ništa a mislite da možete, pa nađi snimak kako se sada \"rođaju\" i on i Čović i sandžo iz oblakodera. Fuj ! Socijaldemokratija je najpopularnija politika na svijetu a nama je već omrzla i što je još gore počinjemo se prisjećati radikalnih nacionalističkih vlasti sastavljenih od SDA, SDS i HDZ kao lijepih vremena. Užas ! Na sljedećim izborima pušite do krajnika druže ministre, nažalost. Toliko, pa-pa socijaldemokratija.
Primjeri psihologije odgovornosti vozača u BiH i u Njemačkoj: BiH: \"ŽIVIM RAJSKI ŽIVOT SVE DOK VOZIM SVOJU LIMENU KANTU\". Njemačka: \"OVO JE SKUPOCJEN HOBI, I AKO NAPRAVIM KAKVU GREŠKU, DRŽAVA ĆE ME PRAVNO I FINANSIJSKI UNIŠTITI\".
ministre serem ti se u sposobnost - dobro si poceo na pocetku mandata osigurao si da Bosna ima izlaz za NIGDJE, ali sve je ok sredit ce to tvoj sef ebote on a ti njega
Eto nije, ako bude izgadit će situaciju kolege iz SDP Zlatko i Milanović, pripomoć će malko i Josipović. Kao što je Komčić podnio ostavku tako i ovdje nema izolacije. Zlatko posmjenjuj to po Hrvatskoj , šta čekaš.
Pa da bi željeznice u BiH postale ekonomski isplativije, vlasti u BiH bi trebale putničke automobile tretirati kao primjerice u Njemačkoj (tamo ako policija pronađe tragove rđe, vozilo se odmah šalje na uništavanje). A kod nas skoro svi političari kupuju socijalni mir na pogrešne načine. Primjer: Dopušten je uvoz automobilskih starudija koje nesmiju da se voze u Njemačkoj.
Eto nek\' nam je ministar objasnio da nije šija već je vrat. Hrvatska nije izolovala BiH ali je zveknula takve cijene da nema vožnje.. Ovdje se radi o suštinskim problemima javnih preduzeća u kojim je BiH dugo, i bit će gore sa provođenjem direktiva EU. Pogledajete kako je privatizovana željeznica u Britaniji, Grčkoj...tajkuni najbolje prođu i još se povećaju cijene. Ali ovi zaluđeni SDP-SBB-ovci imaju oštećenje vida: vide samo da je bivša vlast kriva za sve. Da se razumijemo, to je bila traljava i nesposobna vlast. Ali ovi novi su izgleda samo lopovi i galamdžije. De se umjesto smjena malo bavite poslom, eto uredite ove linije i neka na njima voz ide 160 umjesto 80 km/h.
www.bihdijaspora.com/ Vodič za glasanje izvan BiH, Obrazac PRP-1 i podaci o glasačima izvan BiH
Ovo je jedan od bogatijih Bosnjaka.Damir-reket-Hadzic
Boš.njaci nikako da shvate da s Hrvatskom imaju dugačku granicu od 1000 km i da ukoliko hoće u svijet moraju prijeći baš tu granicu, dok Hrvati ne moraju. Samo će se još go.v.ana najesti dok to shvate.
Ispade sada da treba biti novinar da bi znao pročitati vijest. Ja sam samo pročitao ono što je napisano
@karta bih ti bi trebao na kurs novinarstva a i ovi sa klixa, u njegovom citatu se na navode njigdje te relacije, vec u pasusu koji je prenesen od strane novinara..ne znam samo da li je namjerno ili slucajno
jest mi antipatican.
Ministar transporta i komunikacija BiH uvodi liniju Bihać - Sarajevo - Banjaluka - Mostar HAHAHAHAHAH Dajte mu nabavite kartu BiH, da se ne ofira. Postaje interesantniji od Grabovice koji ne zna razliku između hidro- i termo-elektrane.
A dje su tu hrvati u ovoj saobracajnoj izolaciji,ne cujem Komsica da se buni i protestvuje na odluku komsija ,nema te nesto zadnje vrijeme zeljko,halo ba javi se.