Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uprkos mnogim problemima, sjedinjene države i zapadna evropa imaju jedno veliko bogatstvo (možda i najveće u istoriji čovječanstva), a to je SLOBODA GOVORA ... u ostalim djelovima svijeta to ni izbliza nije tako.
Amerika (US) je puno više zadužena nego Evropa, ali to opet nema veze VAŽNO JE DA SE SKRENE PROBLEMATIKA SA DOLARA I URUŠI UGLED EVRA
da a kad povuku svu lovu onda ce civuti uvesti zlatni novac, ali mi necemo imati ni zlatnog privjeska jer smo sada prisiljeni prodavati to zlato, naravno njima uvode blagostanje za svog \"mesiju\" burn baby burn
kako ameri mute, samo ne bi li njihova nadasve bezvrijedna valuta ostala svjetski broj 1.. a zasto? Pa kad bi samo sedam dana svijet placao naftu evrima, jenima, ili klikerima, pola bi im nacije crklo od gladi. ali nema veze, ako su evropski fitilji dogorjeli (sto je smijurija, realno), sta je onda sa amerikom? pa moramo izmisliti nove brojeve da opisemo koliko su duzni.. elem, samo opusteno ameri, kraj dolazi sigurno, i bice ruzan. a evropa ovaj put nece popusiti foru, njemacka i francuska ce ispod jastuka izvuci dovoljno da pokriju grcke dugove i investicije sljedecih deset godina. ko ce vama pomoci? englezi? hi, hi, hi.