Novi udarac prezaduženoj zemlji
0
Grčkoj dodijeljen status "finansijskog smeća"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je barem 2 000 000 onih koji je vole, ne moze se raspast nikako... ;)
Pa sve brale,evo ovdje citaj : Politicka nenarodna tvorevina BiH je ljesina u raspadnutom stanju. koja nesnosno zaudara na sve strane. Ona je de facto mrtva , uskoro ce i de jure. Disoluciju su zapoceli i.slamocentristi i to je nezaustavlji proces. Tko ce moci odrzavati jedno mrtvo tijelo? Tko jos ima volje za to? Svi to vec znaju ali nitko jos to glasno nije rekao.
Trosili vise od zaradenog. jednostavno, nema tu nikakvih zavjera
-Grcka na krilima Europe,nije Americkim bankama bilo cigane grcke navuci na kredite ,to su Ameri iskoristili da doskoce ,Vodecim clanicama (EU),
I tzv. Bosna i Hercegovina treba sto prije uci u EU da bi sto prije dozivjela kolaps.
U radu je boljitak za Grcku!
Ma neće ti Grci raditi a vole trošiti što nisu zaradili,oni su gori od država iz jugoistočne evrope,za njih su crnogorci izmislili rad ne kaže se džaba propo ko Grčka,ma ona će uskoro ostati bez €ura kao valute plaćanja,kolaps sistema.
Neka sada Grci prodaju svoje humanitarne crkve napravljene sirom srpskje...
Tražili ste kapitalizam, dobili ste ga. Ovo se neće zaustaviti na Grčkoj, već će kriza kapitalizma kao domino efekat zahvatiti većinu zemalja svijeta. Uživajte !
cak i da su smece nikad nece prestic srbe u toj kategoriji
Merrill lynch na nekoliko dana prije kraha imao je rejting AAA pa propade.
Nasikirah se plaho za Grcku. Mozda im Makedonci mogu pomoc.
hvala ministru na ostavci, jos samo da se odluka povuce
Za to je Strauss-Kahn smjenjen od FMI-a jer je on htio bas da Grcku ekonomiu spasi...!!! Teba znati da je Grcka sa Kiprom najvece smece korupcije i mafije u Evropi...pranje novca itd...!!!
US$ je pao u duboku komu i ovo je samo jos jedan u nizu ostalih manipulacija, da se pacijent drzi u zivotu. Razbijanje Eurozone, to je taktika koju prate vec neko vrijeme. Zadnji trzaji pred smrt.