Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta te muci cakani? da nisi profulio portal?ovdje dolaze ljudi dobre namjere, a ne da slusam tvoje glupastine...pomiri se stim sto nemate svoj entitet, a kao bosanski katolik imas putovnicu i idi brate u hrvatsku i zivi...odavde te niko ne tjera...
Ima istine,ja se najvise bojim da ce vecina mladih koji su radili po medjunarodnim oticu u dogu,navikli malo raditi ,a puno zaradjivati. Sarajev je vec puno narkomana koji ne prezaju ciglu u izlog otresti da dodju do necega sto ce prodati i kupiti drogu. Mislim da cemo otici u vraga uskoro,ako se nesto ne promjeni,a nece jer nema dogovora. Nema nama napretka,nazalost,nego ko ima mogucnosti da bjezi,neka bjezi odavde i samo dodje kao turista. Jos nam je samo i ta kriza trebala na sav ovaj jad i cemer. ZBOGOM BOSNO !
Stipe, de popusti malo...imaš komplekse i za to postoje psiholozi i psihijatri da ih liječe, ne liječi ih na bh. forumima, države koju tako mrziš. Primitivan si, znaš li to dijete drago..Bog s tobom...
@stipe sipu racku lojavi stipane
stipe lave to sto tebe muci, treba da kazes psihijatru, nije sramota, sve mu kazi.. Samo nemoj ovdje pls.. ipak ovdi ima i normalnih ljudi..
a sta europa misli o vama pokazala je jasno 1999 kad su vam odozgo usuli da ste se jadni usrali. i na kraju vam oteli svetu zemlju i dali je muslimanima. pa vi ste za europu daleko gori od muslimana.
a oni sto su vas zadovoljavali nabijajuci na lojav kolac su otisli a tvoje pretke ostavili pa sad ti tako frustriran lutas po bosanskim frumima.
stipe, pa nismo ti mi krivi sto te je ljubavnik ostavio.
NeJma vise Turskih pita od Srbskoga zlatnog zita s plodonosnih oranica Backe Banata,Srema,Posavine,Semberije,Macve,Pomoravlja.....i ostalih zitorodnih polja .A gradjevinskih radova ni njih nece biti jer vi ste POturice lijeni,nesposobni a takvima su vas Turci istesali cim ste se POturcili i poceli zivjeti na tudjoj (srbskoj)Hriscanskoj grbaci.Eee neJma vise,ima doduse jos pomalo ogrebete se u Sarajevu od onih tzv.\"zajednickih institucija\"gde vas 25.000 se uvalilo i sisa lovu iz RS i od Hrvata Herceg Bosne a sve te famozne institucije su nametnute od OHR Esdauna i ostalih americkih zlikovackih poteza anti-srbskih.Ali ukinucemo mi i tu slavinu od kojih nas drpate i s nasih ledja 25.000 vas parazita zivite.Konacno i Evropa shvaca kako je nama Hriscanima s vama islamistima.Samo polako jos malo ....daleko vam vas brlog izmetslamski bio.Yebo li vas efendij Ceric terorista u paksu lojavu.