Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix objavio najgluplji članak ikada
ahahahahahahahahah pa ne mogu da vjerujem, uspjeli ste sami sebe nadmašiti hahahahahahahaha OBJAVE ČLANAK O \"NAJVEĆOJ KAZNI IKADA\" A NIGDJE NE NAVEDU CIFRU HAHAHAHAHAHAHAH cirkus!
pa i nije ovo bas glup clanak! dakle platis racunar i internet, i opet nemas slobodu vec si pod nekim nadzorima. bolje bi bilo ukinut te neke stranice nad kojima je potreban taj neki nadzor.
ja radim u slasticarnoj i sada sam se zabrinuo
Ima li ovo kakve veze sa nasim slasticarnama?
ja mislim da je neko novi poceo raditi na klixu koji nema iskustva pa nas truje glupostima text nema veze s naslovom , prica o kazni odjednom o kolacicima , ili neki dan umjesto stravican udes u bmw-u na autoputu , naslov na klixu bio spektakularno prevrcanje bmw-a , dbl
Čekaj malo, šta reče da ide, prašak za pecivo, kokosovo brašno, maslac, jel na 250 C ili na laganoj vatri?
Lakše je skontati moju teoriju relativiteta nego ovaj članak.
i kolika je ta najveća kazna ikada? kakav je ovo glupi članak. joj KIX.ba joj!!!
Ne do Bog nikom ovakvih novinara...
boze sačuvaj nigdje veze ......... lol
E nek\' ste nam pojasnili šta su kolačići XD LOLČINA
e stvarno svaka cast..clanak od 5 recenica vam je fenomenalan...a to sto nista najbitniju stvar o kojoj govori i sam naslov clanka naveli to nema nikakve veze...genijalno