Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte Kebu, dosta je o franku.
ti koji su uzimali kredite u francima su se ismijavali drugima zbog eura, a znali su da kamata nije fiksna, što se sad čude tome? dok im je bila niska kamata super im je pasalo..
HALOOO,ko govori o kamati?Rata se povecava zato sto kurs raste,a to znaci vraćas sto nisi dobio,jer je kod kredita normalnih svaka rata jednaka!
Vidim puno komentara da će ovo platiti država ,pa da pojasnim jer je ovo već napravila Mađarska i pokazalo se kao najbolje riješenje. 1.-Tečaj po kojem se obračunavaju krediti sa valutnom klauzulom u Švicarskim francima se zamrzava na razinu prije ovog skoka. 2.-Teret ovog će snositi BANKE. Ne država ,ne proračun i ne porezni obveznici. 3.-Pošto se banke nisu zaduzivale u francima,niti su isplaćivali kredite u francima nema štete . 4.-Banke su dobro znale šta rade kad su uvjetovali ili nudili kredite sa valutnom klauzolom u francima. 5.-Banke su već sad jako dobro zaradile,više nego na bilo kojim drugim kreditima.
...jedinstven spoj humanosti i političkog poentiranja...ne ulazim čega je više, ali sada se karamarko debelo sj­ebao :)
I tako na kraju jos jedne hrvatske bajke oni koji zive kao podstanari i nisu uzimali kredite platice stanove onima koji su kredite uzeli
...plaćamo mi i našu administraciju, čijih 95% ne umije ispravno ni zakon prepisat...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
.......populizam......međutim, tko će latiti razliku u cijeni..........
.......nije to, nego, oćito je da milanče počinje sa pripremama za nadolazeće parlamentarne izbore.....
....on misli da hoće........"kupio" je 50-60.000 ljudi........ali istovremeno ne računa da je izgubio barem duplo više građana koji svoje obaveze podmiruju uredno.........
A da li bi tih 60.000 gradjana drzavi dali visak da je Frank kojim slucajem pojeftinijo? Bi, bi... Ali u limburgu.
...gazda, baci nam računicu nabrazaka...i, šta znači "pojefiniJo"?
...neobično mi da ugledni biznismen ne umije ispravno pisati...al eto...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
https://www.youtube.com/watch?v=pPYnCDK3hAU