Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
netko je snimio nekretninu i hoce da je kupi...Rafinerija je u dugu i sve bi otislo za dugove, ovako na vladu pa se to proturi i uzme se lova...bio prosle gpdine i objekat je napusten i zapusten
Ustavni sud BiH je presudio da SVA imovina koja je pripadala SRBiH (ili SFRJ a vezano za SRBiH) pripada državi Bosni i Hercegovini. A država daje entitetima na raspolaganje. Tako da i to ima da se prepiše na državu
Klasično pranje para koje spada pod druge krivične zakone!!!
Zasto sam ocekivao da ce biti istaknut neki inteligentan komentar
Na šta je spala institucija RS kada se mora boriti za 2,5 miliona.
https://katastar.hr/#/
Zasto se lijepo ne naglasi: "entiteta republika srpska" A ne samo republika srpska" iz tog razloga mnogi brđani misle da je to republika a ne sami ime tog entiteta.
Tone se polako al sigurno
U zadnje Vreme se je govorilo i pisalo Bojkot Gazpromu.
Može Dodik prepisati i cijelu rusku imovinu u Hrvatskoj jer su to lokacije odnosno zemljišta TZV R.Srpske. Po tom Dodikovom zakonu Dodik će sve objekte u Evropi prepisati na IRB RS-a. Ko to kaže ko to laće da je RS mala .
"Investiciono-razvojna banka" - haha, dobar stos. Investiraju u sta, razvijaju sta? Vlada pokrala sta god se moglo pokrasti.
Nema to veze, sve će se pronaći ako bude trebalo. Najbolje je da se ne igraju. Ipak je to pola BiH koji nikad neće biti samostalna država ili dio Srbije, kad to shvate biće im puno lakše
Svi pod šator.udri brigu veseljem.
Što beru siću :D
Pitanje je jel Sberbank spasena na isti nacin u FBiH ?!
Eto dragi narode, sve je to kupljeno od Vasih para.....eto gdje se budale okupljaju i prave dernjeke, a njih nije briga sta Vi imate danas za rucak ili ga uopste imate ....tako, tako i treba....neka Vas guze kad mogu, a Vi sutite i trpite .
Dokaz da politicki kadar sljepo posmatra trgovinu drustvene imovine naravno da i oni imaju tajnu korist dok su sankcije samo jedno mrtvo slovo na papiru.