Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vanjski dug BiH 77%, a dug Srpske 66% . Ko je tu ugrožen ? SRPSKA ! :)) Bože kako se svijetu može lagat bilo šta . KAd nema cifara !
Kakvih 77% ????????????????????????????????????????????????????????/
@Sarajevo_sg Od iznosa ratificiranog budžeta . Sad ekonomisti raspravljaju koja je procentat kritičan. Amerika je čini mi se preko 100% ali AMerika je AMerika štampač novca, opcija kojom BiH ne raspolaže. Grčka ima dug 340% ,a la opet Grčka je članu EU i nekako se mulja. A BiH nek gleda šta će dok ne bude kasno. "Uglavnom evo primjera , otiđite u banku i tražite kredite, ako mognete dobiti ratu koja iznosi 77% poto vaše plate, javite mi !
Ko zna uzima. Ko je levat, trpi i puši. Sve je baš kako treba da bude.
Tužno.. pitam se samo dok ce ova "firma" opstati prije proglašenja stečaja. 60% bidžeta finansira administraciju, neka se ljudi bave terorizmom i kolentarima a što je država najsličnija mini firmici pred bankrotom, lako ćemo!
mogu uzet i 90% narod bi opet trpio,moze im se
jakako.......njima je najpotrebnije...........mater li im lopovsku
DABOGDA PROPALI...KAD SMO GOVNA I TREBA DA NAS NEMA....NAROD STOKA PA STA DRUGO I OCEKIVATI...
@Discovery BAS TO...EVO VIDIMO STO NAROD ZNA...SVAKA CAST NARODU KAD JE TOLIKO ZATUCAN.OVCE ZA SISANJE.
OVO SU PRAVI TERORISTI!!!! HAJDE I SADA MI ZA MINUTU DAJTE 80 DISLAJKOVA GAMAD POLITICARSKA TERORISTICKA