Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
banda lopovska www.nebitno.net
Pre pola godine ili vise je Ministarka za financije u Svicarskoj je priznala da su banke pokazivale netacne devizne valute. Koje banke su to radile, nije priopcila, da su sigurno krivotvorili netacnu deviznu valutu je bila 100% sigurna. Izjava Ministarke se mogla procitati u novinama.
Sto ne platis na mostu, platices na cupriji, kaze moja rahmetli pranena.
ovo nema sanse da prodje da bude pravosnazno niko ih nije tjerao da potpisu to moglu su u drugu banku otici
u stvari nisam procitao do kraja sad vidim ako je uz valutnu klauzulu onda nista od toga a svaki veci kredit koji je dugorocni je vezan uz valutnu klauzulu njih par sitnih ce se izvuci
kratkog je to vijeka
bh sud ce regulisati bankovni sistem, ne moze niko sa nama....'je*ali li be se ali da nam ne ulazi'
Propast će ove stranske banke ako to prodje.
Svaka banka je do sada izgubila spor, i kazni se naplacali. Monetarni sistem ovakav kakav jeste, je osudjen na propast.