Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo totalno slijep čovjek ne vidi ambis gdje su nas doveli baš ovakvi SDA tipovi. Dižite pare čim se priča o tome sutra će i da bude. Sjećate se kad je u Kini počelo šta ste pisali, ma neeeeće kod nas i za mjesec ljudi na respiratorima.
Ovaj se hvalio kod Senada prije otprilike godinu da drže dosta u obveznicama. Švapski 10 godišnji bund pojeftinio dvadesetak posto za godinu. Prodadoše zlato u oktobru, zlato poskupl dvadesetak posto od oktobra. Loša sreća ili manjak znanja i iskustva?!
Vakat je za novog guvernera, strucnijeg, ovaj je vec dugo u tehnickom mandatu…
lijepa kravata
Koliko vodite računa nabiliste kamate
Slovenačka Banka opuhala BH građane kad se spremao rat ovdje.
Ko zna, zna da nema stručnije osobe! Bravo profa! Sad će sitna raja da se krije iza hejt komentara, a ta će ne mogu vise od toga 😂😂😂 sda? ne lupajte, sta će sa njima, jasna situacija da mu sda petlja oko posla, čovjek nije od tih! Ne bi prvi ja za njih glasao nikad!
*ebem ti *ater lazovsku.
Stvarno trebaš biti genije da držiš novac CB na kontu strane privatne banke
Hahaha sigurno i uvjerljivo.
Da se razumijemo. Monetarnu politiku ne vodimo mi nego stranci...i cemu da se nadamo. Kako je njima tako je i nama.
Znaci pusha uskoro
Kad bude stapi pani samo će Njemačka zaplijenti te depozite ko Rusima. Boli njih kurko za neka plemena koja štekaju pare kod lihvara.
Kad mu vidiš blentaru, odmah bi u banku otišo i sve podigao.
Bosko buha
Sve sto imas na banci nije tvoje dok ne podignes