Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo u Bosni ima. MKO dobila pare od nekoga i radi ko non profitna organizacija i plasira kredite gradzanima. E sad bi oni da se transformisu u profitnu organizaciju, sa doniranim parama. E pa moj pametni Sejdovicu osnuj privatnu Banku sa svojim parama i radi kako hoces. A ti bi od doniranih sredstava pravio profitnu organizaciju, e pa nece moci gospodine prodavacu magle .
stipu ih ba.....makar će porez plaćati i moći otići u stečaj ako propadnu. Ovako mlate pare a ni feninga državi, još kad zaglibe ko Prizma ojadiše sve okolo.
obični lihvari.......p.p.p.........tri puta pljunuti kad prodjes pored njih