Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahahaha šupljaka
Sankcihe zatvoruse jednu od najvecih ruskih banaka bukvalno za 3 dana, i onda izmet dodik dodje u kaze kako je navikao pod sankcijama. Druze kapitulirao bi i rs i srbija za 2.5h samo da vam se uvedu ozbiljne sankcije. Ovo vam je dobra opomena i nauk za ponasanje u buducnosti
Politicki postavljen, nikakav strucnjak
Ja bih svoje pare podigla za svaki slucaj. Zasto vjerovati ikome? Silom prilika nekoliko puta sam morala poslovati preko te banke u Tesnju jer su odredjene drzavne ustanove imale neki ugovor s njima te su uplate/isplate bile moguce jedino tu. U zivotu nisam vidjela tako neljubazno i arogantno osoblje mada im je dosta jaka konkurencija Sparkasse u tom polju. Posljednji put cekala sam preko sat vremena jer je neki famozni Fabio dosao.
Posao je obezbijediti isplatu depozita, zato sto sve banke ulazu novac, spekulisu i ko zna sta sve. Zato nikada ne.mogu ispaltiti sve depozite.
zasto se uopste govori o podizanju gotovine? prebacis preko internet bankarstva na racun u drugoj banci i gotova stvar
Nema njoj spasa recite po pare,,,gotovo je
Pa to ovi u komentarima i debili u redovima ispred banke ne znaju,oni misle da je neka x drzava vlasnik neke banke i da je novac u Rusiji cc..Cim uplatit novac na vas bankovni racun,taj novac nestane i ulaze se u dalje. Al haj ti objasni covjeku kojem je bankomat najveca tehnologija koju je koristio u zivotu
Situacija kao iz Top liste nadrealista:"Gospodine,para nema,banka bankrotirala."Gospodin:'Sta je banka uradila?".Dok se to prica,guzve u poslovnicama te banke.
Lijepo procitajte sta se pise u EU za ovu banku pa zakljucite sami. Prodaja banke nije ni blizu zavrsena niti ce biti jer su se ocigledno promjenili uslovi. Stvarno preuzimanje banke od strane drzave tj Agencije za bankarstvo FBiH nije moguce. Cak i transakcije mobilnim bankarstvom su ogranicene. Sumnjam da ce za dan, dva biti uopste moguce podici novac u ovoj banci. Prodaja banke nekon drugon je smijesna jer i promjena vlasnistva podrazumjeva ogranicenje u dijelu sankcija
Abramovich bi valjda prodao Chelsea da moze umjesto da ga pokloni nekom tamo udruzenju 😁
Cuj trazice likvidaciju od Sberbank Austria... A i ona pod sankcijama
Opet prica sve je u redu, ali pare ne mozete dobiti…
Na gazpromu od sad samo gume puhat...
Nisi valjda smeće od goriva tamo kupovao?
Jer pare nemate naravno. Sve su to samo dugmici i brojici na ekranu.
Ovo im je kraj poslovanja još dan dva i gotovo
I ne kupovati gorivo na Gazpromu.
Zar si kupovao? Benzin smeće, a dizel bogapitaj šta je.
Ovu banku su Rusi prodali prije najmanje par mjeseci, samo sada ne znam kakva je uloga ovih nasih, i zasto to nije ranije objavljeno..